23 pilnībā negaidīti padomi notievēšanai, kas ir reāli izpildāmi. Nekādu diētu un detoksikāciju

4. Kad lieta nonāk līdz fiziskajiem vingrinājumiem, mazāk nozīmē vairāk.

“Nesāciet ar ekstremāliem treniņiem. No sākuma 3 – 4 nedēļas vienkārši 2 reizes nedēļā ejiet uz sporta zāli, un tikai pēc tam sāciet palielināt treninu skaitu līdz 4 – 5 nedēļā. Dariet visu pakāpeniski, noskaņojot sevi uz panākumiem” – Niks Timminello, spēka treniņu autors svara samazināšanai.

5. Atstājiet iešanu uz restorānu īpašiem gadījumiem.

“Ēdiens, kas pagatavots mājās – tie ir svaigi produkti, kuros ir mazā kaloriju, nekā tajā, ko Jūs pasūtat restorānā” – Daniels Omaps, ēšanas konsultants un foodconfidence.com dibinātājs.

5

6. Sastādiet sarakstu ar lietām, kurās treniņi kļūst par galveno prioriāti – punktiem, kurus nedrīkst izlaist.

“Lietu sarakstā kā likums ir punkti, kuri ir “jāizpilda obligāti”, un punkti, kurus jūs “cerat izpildīt”. Treniņiem ir jābūt tajā sarakstā, kurus jūs esat nolēmis darīt, ikdienas saraksta augšdaļā, starp galvenajām lietām” – Amanda Frīmena, SLT dibinātāja/ģenerāldirektore.

6

7. Centieties neuzkost pārtraukumu laikā.

“Daudzi cilvēki pārtraukumu darbā veic, lai uzkostu, un nevis tāpēc, ka jūtaties izsalcis, bet gan, lai kaut uz brīdi atstātu savu darbavietu.

Tā vietā, lai ēstu, kad jūs neesat izsalcis, iedzeriet nedaudz ūdeni un parunājieties ar darbiniekiem. Tā jūs mazināsiet stresu un aizmirsīsiet par nevajadzīgo ēdienu”, – Alberts Mateni, treneris, Coxo Strength Lab līdzdibinātājs.

7

8. Un strādājiet pie tā, lai uzmanīgāk atteiktos pret uzkodām.

 “Sāciet ar izpēti, ar ko tieši uzkodas ir noderīgas tieši jums: vai tās novērš jūsu uzmanību? Vai tas ir baudas mirklis? Jūs baidāties no bada sajūtas?

Ja jūs uzkožat bada dēļ, tad ir vērts pārdomāt. Apzinātākas uzkodas ne tikai atbrīvos jūs no liekām kalorijām, bet arī palīdzēs jūsu organismam izstrādāt ieradumu regulāri un pilnvērtīgi baroties”, – Džesija Nīlenda, veselības trenere un dietoloģe.

8

9. Ūdenim jākļūst par jūsu galveno dzērienu.

“Pamēģiniet nomainīt vismaz 1 saldo dzērienu (sodas ūdens, sula, saldināti kafijas dzērieni utt) dienā ar ūdeni. Turpiniet nomainīt visus dzērienus pret ūdeni, kamēr tas kļūst par jūsu galveno dzērienu.

Bonuss: tas uzlabos gremošanu un jūs jutīsieties lieliski”, –  Anova Adjah, uzņēmuma Powerhouse Physiques īpašniece un ģenerāldirektore.

9

10. Nodarbojieties ar spēka treniņiem.

“Kardio grib iegūt visu slavu, bet spēka treniņi palīdēs jums izveidot muskuļu sistēmu, kas savukārt paātrinās jūsu vielmaiņu un veicinās kaloriju sadedzināšanu.

Ja jūs patiešām vēlaties ieraudzīt rezultātus, neaizmirstiet dažas dienas iekļaut spēka treniņus savā ikdienas miksējumā!” – Treisija Karlinski, Brooklyn Bodybum dibinātāja.

11. Pavadiet laiku kopā ar cilvēkiem, kuri ir nopietni apsēsti ar savu mērķu sasniegšanu.

“Esiet drosmīgi, pievienojieties tādai cilvēku sabiedrībai, kurai ir līdzīgi mērķi, un sasniedziet tos kopā! Ir viegli izvirzīt sev mērķus un turēt tos noslēpumā, jo, ja jūs tos nesasniegsiet, tad neviens neuzzinās, ka jūs sev šo mērķi esat izvirzījuši.

Bet cilvēki, kuri vēlas to pašu, ko jūs, jūs iedvesmos”,  – Brekstons Rouzs, fitnesa instruktors.

11

12. Uzziniet par porciju izmēriem, un noskaidrojiet, cik jūs patiesībā apēdat.

“Lielākā daļa cilvēku patiesībā nezin, cik viņi dienas laikā apēd, un parasti viņi ēd vairāk, nekā cerējuši.

Ir lietderīgi nomērīt ēdienu, lai jūs varētu novērtēt, cik daudz ēdiena patiesībā esat apēduši. Vienkārši izdariet to 1 – 2 dienas, lai gūtu priekšstatu par to, cik daudz jūs ēdat”,  – Tonijs Gentilkors, personīgā trenere un fitnesa trenere. 

13. Ieguldiet sporta ekipējumā.

 “Nopērciet jaunu sporta apavu pāri. Tas var likties triviāli, bet tas jūs motivēs” – Tonija Kerija, sertificēta fitnesa trenere. 

13

14. Izstrādājiet rīta ieradumu, kas palīdzēs jums sākt jaunu veselīga dzīvesveida dienu.

 “Tam, kā jūs sākat savu dienu, ir ļoti svarīga loma jūsu veselīgajā dzīvesveidā. Atvēliet 15 minūtes tam, lai attīstītu praksi, kas liek jums labi justies. 

Tā var būt parasta silta ingvera tēja vai 5 dziļas ieelpas. Vai, ja jūs vēlaties vairāk koncentrēties uz apziņu, veltiet pāris minūtes meditācijai vai iedvesmojošas grāmatas lasīšanai” – Džesika Džonsa, dietoloģe.14

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru