23 pilnībā negaidīti padomi notievēšanai, kas ir reāli izpildāmi. Nekādu diētu un detoksikāciju

000

Internetā ir milzīgi daudz padomi par to, kā notievēt. Tikai problēma ir tāda, ka lielākā daļa no padomiem ir saistīti ar vārdu “diēta”. Un izturēt to ir gatavs viennozīmīgi ne katrs. Un arī ne katrs to var!

Bet ir daudz cilvēku, kuri vēlas notievēt, un grib zināt, kā to izdarīt, nesodot un nenomokot sevi.

Lūk, labākie padomi no dietologiem un personīgajiem treneriem, kuri neliks mums ciest un badoties, zaudējot svaru.

1. Lai ko jūs darītu, nesēdieties uz detoksikāciju vai tīrīšanu.

“Tās potenciāli var kaitēt jūsu organismam. Esiet piesardzīgi ar produktiem, kuri veicina svaru nomešanu “7 detoksikācijas dienās” un izvairieties no “resnās zarnas attīrīšana 30 dienās’ programmas. Mana galvenā mantra ir šāda: veselīga, labi sabalansēta diēta – tā ir vislabākā “attīrīšana”, – Nita Sharda, RD, uzņēmuma “Līdzsvarotas ēšanas konsultēšana” īpašniece.

2. Neaizliedziet sev mīļoto ēdienu.

“Kad ēdiens ir aizliegts, tas kļūst vēl daudz pievilcīgāks. Tā vietā atļaujiet sev gūt baudu no ēdiena. Vienkārši pārliecinieties, ka jūs ēdienu izbaudat, tāpēc, ka jūs patiešām vēlaties to ēst, un nevis tāpēc, ka tā vajag”,  – Anna Maunija, dietoloģe, blogere.

2

3. Sāciet no vienas veselīgas ēdienreizes.

“Es bieži strādāju ar klientiem, kuri vēlas darīt visu un uzreiz. Dažiem tas strādā, bet lielākajai daļai vajag darīt visu pakāpeniski.

Kā likums visvieglāk ir izmainīt brokastis tāpēc, ka lielākā daļa cilvēku to izlaiž vai arī paķer kaut ko ārkārtīgi neveselīgu garāmskrienot.

Iesākumā pārliecinieties, ka jūs saņemat pietiekoši daudz olbaltumvielas, taukus un ogļhidrātus. 2 veselas olas nodrošina jūs ar olbaltumvielām un taukie. Pievienojiet nedaudz augļus vai arī pusglāzi ceptu kartupeļu, lai saņemtu nedaudz veselīgos ogļhidrātus”, – Ērika Džiovinadzo, galvenā trenere un dietoloģe, Los Andželosa.

3

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru