21 vazelīna īpašība, ko, iespējams, jūs pat nezinājāt

Daudziem no mums gribētos lētu un efektīvu līdzekli  sevis kopšanai. Mēs piedāvājam uzzināt par vazelīna derīgo izmantošanu ne tikai kosmētikā. Lasiet un lieciet lietā.

Ādai

Auto iedegums. Pirms uzklājiet bronzas pašiedeguma līdzekli, ieziediet sausās ādas vietas ar vazelīnu ( elkoņus,    ceļgalus). Līdzeklis noklāsies vienmērīgi un jūs iegūsiet skaistu iedegumu.

Maigas sajūtas. Sajauciet vazelīnu ar dabiskajām abrazīvajām vielām ( jūras sāli, kafiju, cukurniedru cukuru) un izmantojiet iegūto līdzekļi kā ķermeņa skrubi.

Bērna ādas kopšana. Izmantojiet vazelīnu kā līdzekli pret autiņbiksīšu dermatītu. Pirms uzklāt vazelīnu, kārtīgi nomazgājiet un nosusiniet bērna ādu. Vazelīns veido aizsargbarjeru, kura palīdzēs pasargāt ādu no pastāvīgās mitruma iedarbības.

LASI VĒL: 12 viltības kā izmantot “zvaigznīti”. Izrādās, var arī tā!

Sejai

Mitrinošais meikaps. Uzklājiet nedaudz vazelīnu uz plakstiņiem, pirms  lietosiet ēnas. Tās ne tikai ilgāk turēsies, bet arī izskatīsies mirdzošākas.  Šis līdzeklis nekairina maigo, jūtīgo  ādu. Vazelīnu  izmanto ārsti, lai veiktu procedūras acīm.

Uzacis.  Izspiediet uz tīras birstītes pili vazelīna un izķemmējiet uzacis, piešķirot matiņiem vajadzīgo virzienu.  Līdzeklis izžūs un uzacis saglabās vajadzīgo formu visu dienu.

Skropstas.  Uzklājiet plānu kārtiņu vazelīna, pirms ejat gulēt. Tas ar laiku palīdzēs tām kļūt biezākām un garākām.

Meikapa noņemšana.  Izmantojiet vazelīnu, lai noņemtu meikapu.  Vazelīns labi notīra pat ūdensizturīgo kosmētiku. Regulāra kvalitatīva vazelīna lietošana uzlabos jūsu ādu un palīdzēs izvairīties no priekšlaicīgām grumbiņām.

Lūpas.  Izmantojot šo līdzekli kā lūpu krāsu, jūs ne tikai pasargāsiet lūpas no vēja, bet tiksiet galā ar visiem nelīdzenumiem un lobīšanos. Pievienojiet vazelīnam šķipsniņu kanēļa un jūs iegūsiet lūpu krāsu, ar kuras palīdzību jūs iegūsiet lūpām vēlamo apjomu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru