2017. gada vasaras horoskops VĒŽIEM

Mīlestība bieži vien nes sev līdzi burvīgu paviršību. Un pat Vēzis, pati kautrīgākā un uzmanīgākā no visām zīmēm, nevar pretoties tās ietekmei. Kas gan sagaida pieticīgos Vēžus šajā vasarā, lasiet šajā prognozē. 

Jūlijs jums sola būt karstāks par augustu – vismaz emocionālā plānā. Līdz ar jūlija sākumu Marss pastaigāsies pa jusu zīmi, un ar saviem ugunīgajiem putekļiem pamodinās nepacietību. Sekojot Marsam, pa jūsu zīmi pastaigāsies arī Saule. Kopīgiem spēkiem Marss un Saule – divi galvenie debesu kūdītāji – liks jums īsā laikā mesties ar galvu iekšā tajā romantiskajā stāstā, kuru jūs paši izvēlēsieties.Un jūs ļoti ātri apjautīsiet, ka atpakaļceļa nav, tāpēc vajag, kā nākas aizdomāties, kurā virzienā doties. Augstākie Spēki itkā atgādina – katrai rīcība ir savas noteiktas sekas. Visam, ko jūs izlemsiet tagad, būs nenovēršams turpinājums. Bet savu romānu paturēt slepenībā neizdosies – nāksies atzīties gan sev, gan darugiem, ka jūsu dzīvē notiek  kaut kas jauns.

Augustā kaislības pierims. Tajā brīdī Marss pametīs Vēža zvaigznāju – un jūs varēst paskatīties uz romānu skaidrākām acīm, un novērtēt, cik ļoti tas iederas jūsu dzīvē. Rezultātā jūs nonāksiet pie secinājuma, ka nevēlaties šīs attiecības iegrūst “atbrīvotajā vietā”; tieši otrādi, tās jāliek saraksta augšgalā, un viss pārējais (darbs, sabiedrība) jāpakārto tām. Visdrīzāk jūs izmantosiet iespēju mainīt amatu, lai prioritāšu sarakstā jūsu privātā dzīve varētu ieņemt galveno vietu. Augusta vidū nāksies pieņemt vēl vienu svarīgu lēmumu, un pacīnīties par to, kam jūs ticat!

Septembrī visi strīdi norims. Jūs pakāpeniski aizejat no vecās dzīves un ieradumiem, un ar optimismu skatāties nākotnē!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru