2017. gada vasaras horoskops VĒRŠIEM

Kādus romantiskus piedzīvojumus zvaigznes ir sagatavojušas spītīgajiem Vēršiem, lasiet tālāk šajā prognozē.

Jūs esat satikuši jaunu cilvēku, un starp jums ir uzkvēlojusi abpusējas aizraušanās dzirksts. Iepazīšanās notiek jūlijā. Jūs nedaudz nervozējat, jo esat nonākuši nepazīstamos apstākļos, kaut arī otra puse jums liekas diezgan pārliecināta par sevi. Un tomēr, jūs lieliski pavadāt laiku kopā, ne reizi vien liekot viens otram smieties. Atvadoties jūs pieķerat sevi pie domas, ka būtu ar mieru vēl kādu reizi satikties ar šo cilvēku. Bet mēneša beigās jums uzkritīs nepārvarami apstākļi, un liksies, ka nākotnes plāni būs jāpārskata. Diez vai ir vērts cerēt uz nākamo tikšanos.

Un te otra tikšanās, augustā, jūs gan sajusmina, gan izbrīna. Jūs to galīgi nebijāt gaidījuši, bet tas ir tik patīkami! Līdzīgas sajūtas ir arī otrajai pusei, kas arī pārdzīvo zināmu krīzi, bet jūsu sabiedrībā labprāt atrod mierinājumu. Rezultātā jūs abi jūtat: lai liktenis jūs arī īpaši nesargā, kamēr jūs esat kopā – viss nokārtosies. Jo bieži vien kopīga grūtību pārvarēšana pārvērš draudzību par kaut ko nopietnāku.

Augusta vidū jūtas jūs tik ļoti pārpilda, ka jūs izlemjat atmest visas ceremonijas un riskēt. Jums tas ir bezprecendenta solis. Un tas ir tiešs pierādījums tam, ka jums šis romāns ir kļuvis ļoti nopietns. Jūs esat iemīlējies! Viss notiek gluži kā pēc romantiska scenārija – un tas ir tik mīļi un aizkustinoši…

Jūs pastāvīgi uzturat saikni, bet tajā pašā laikā, apstākļi jūs šķir, un tas pakļauj jūs diezgan saspringtam dzīvesveidam. Tās pāris tikšanās, kurām izdodas atvēlēt laiku, ir kaisles un jūtu pilnas. Pilnīgi iespējams, ka pa īstam būt kopā jūs nevarēsiet līdz pat gada beigām. Lai tā arī ir, galvenais, ka jūs zināt: gaidīšana ir tā vērta!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru