Pirms 10 gadiem viņas meitiņu aizskaloja milzīgs vilnis. Kādu dienu uz ielas viņš ieraudzīja pazīstamu skatienu

Dzīve tik tiešām ir neparedzama.

Ir pagājuši nu jau vairāk par 12 gadiem kopš dienas, kad Indonēzijas krastā notika zemestrīce, kuras dēļ pāri Taizemei nesās milzīgs cunami vilnis. Dati ir dažādi, bet aptuvenais bojā gājušo skaits esot bijis no 225 līdz 300 tūkstošiem cilvēku, tāpat milzīgs skaits guva traumas vai palika bez pajumtes. Šīs nelaimes atbalsis jūtamas vēl šodien. Par vienu no šādiem notikumiem mēs jums pastāstīsim šodien.

Cunami viļņa dēļ tika aizskalota arī kāda maza meitenīte vārdā Raudhatula Džanna. Vienā sekundes simtdaļā viņu atrāva no vecākiem, kuri šajā nelaimīgajā dienā zaudēja arī dēlu.

Vairāk nekā mēnesi vecāki izmisīgi meklēja savus pazudušos bērnus: viņi meklēja sludinājumus, veica neskaitāmus zvanus, bet viss velti. Abus bērnus vilnis bija aiznesis uz visiem laikiem. Vismaz tā tolaik domāja vecāki.

Pēc katastrofas bija pagājuši vairāk nekā desmit gadi, kad Raufhatulas tēvocis, kurš ieraudzīja uz ielas meiteni, kas tik ļoti atgādināja viņa māsas meitu. Viņš nevarēja noticēt, ka tā varētu būt viņa. Izrādās, ka meitenīti toreiz pie sevis esot pieņēmusi dzīvot kāda pavecāka sieviete vārdā Miriama. Visu šo laiku meitene bija dzīvojusi vietā, kas atradās 80 km no viņas dzimtajām mājām.

Galu galā meitene beidzot satikās ar saviem vecākiem. Pašlaik meitenei ir 14 gadi, un viņas vecāki joprojām nespēj noticēt, ka viņa ir viņiem līdzās. Atkal satikšanās brīdī, asaras nespēja valdīt neviens.

Ja arī jūs aizkustināja šis stāsts, dalieties ar citiem!

Avot: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru