2017. gada vasaras horoskops SKORPIONIEM

Šīs vasaras sākumā jums iestājas strupceļš. Jūs sākat dzīvot pagātnē, tērējot laiku pārdomām par pagājušo dienu lietām tā vietā, lai dzīvotu un domātu par nākotni. Iegrimsiet jaunās emocijās – to jums iesaka zvaigznes!  

Jūlijs nāk ar nopietniem strīdiem pašam ar sevi. Lieta ir dziļi personīgā, tā kā neviens izņemot jūs pat nenojautīs par notiekošo. Problēma ir tāda, vai ir aktuāls jūsu pirms pāris gadiem izvēlētais ceļš, un cik ļoti godīgi jūs esat pats pret sevi, kad runa ir par personīgajām jūtām. Un no tā, ka jūs joprojām strīdaties pats ar sevi, kļūst skaidrs, ka jūs joprojām neesat apmierināts ar to, kā viss beidzies.

Augusta sākumā jums tomēr izdosies nonākt pie vairāk vai mazāk galēja lēmuma, bet atslābt uzreiz neizdosies, jo visu vasaru jums nedos mieru kņudinošā uztraukuma sajūta.

Jums ir virkne kandidātu, ar kuriem jūs esat pazīstami jau vairākus gadus, kas jums jūt līdzi, un ir gatavi sniegt nepieciešamo atbalstu. Laikam jau, ka starp jums pa īstam nav izveidojušās attiecības – kaut gan jūs esat viens otram dārgi pa savam. Jūs saista nevis aizraušanās, bet gan drīzāk abpusēja interese. Un pagaidām jūs paliekat tikai draugi. Vai vajadzētu šīs attiecības ievirzīt citā gultnē? Šis jautājums jums būs jārisina.

Bet vasaras beigās jūs starp paziņām pamanīsiet jaunu figūru – cilvēku, kurš nešaubīgi ir ar jums aizrāvies, kurš kaut kādā brīnumainā kārtā silda dvēseli ar savu klātbūtni vien. Bezgalīgi strīdi pašam ar sevi zaudēs savu aktualitāti; jūs pārāk ilgi esat pārcilājuši savas pagātnes fragmentus. Lieciet tos beidzot mierā, un nododieties savām jaunajām jūtām. Tieši tāda jau arī ir nākotne – pilna kaisles, cerības, pašas dzīves!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru