14 vietas pasaulē, kurās jums samaksās, ja pārcelsieties dzīvot uz turieni

Uz kuru vietu no šī saraksta vēlētos aizbraukt jūs?

Kamēr vienas valstis cīnās ar migrantu plūsmu, citas ir gatavas uz visu, lai piesaistītu jaunus iedzīvotājus.

Sapņojat dzīvot citā valstī un saņemt par to reālu naudu? Pasaulē ir vietas, kur valsts varas ir tik ļoti ieinteresētas jaunu iedzīvotāju piesaistē, ka ir gatavas par to maksāt.

Tādu izmaksu iemesls ir vienkāršs – šajās pilsētās mērķtiecīgi samazinās iedzīvotāju skaits. Tāpēc, lai “pievilinātu” tur cilvēkus, vietējās varas piedāvā kārtīgu naudas bonusu. Strap visām citām valstīm, mūsu sarakstā nokļuvušas tādas valstis kā Amerika, Kanāda, Spānija un Nīderlande.

Esat ieinteresēti? Tad lasiet tālāk detalizētāku aprakstu.

Detroita, Mičiganas štats, ASV

“Rietumu Parīze”, “ASV automobiļu galvaspilsēta”. Praktiski tukšā pilsēta ir pazaudējusi šos slavenos titulus 20. gadsimta otrajā pusē. Un mūsdienās visiem spēkiem cenšas atjaunot zudušo slavu. Vietējās varas piedāvā jaunu programmu Challenge Detroit, kas piedāvā dažādu jomu speciālistiem izmaksāt $2500, ja tie dzīvos un strādās pilsētā.

Aļaska, ASV

Ja jums patīk ziema, sniegotas ainavas un nesteidzīgs dzīves ritms, un jūs nebaida zemās temperatūras, tad dzīve Aļaskā var jums izrādīties ideāla. Speciāls valdības fonds maksā speciālistiem, kuri piekrīt strādāt reģionos, kur iedzīvotāju skaits neizbēgami krītas. Vienīgais nosacījums – Aļaskā ir jānodzīvo vismaz viens gads.

Saskačevanas province, Kanāda

Kanāda province piedāvā brīnišķīgu iespēju nesen universitāti beigušajiem speciālistiem, kuri vēl nav izlēmuši, ko tālāk dzīvē darīt. Jaunajiem entuziastiem samaksās 20 tūkstošus Kanādas dolāru par strādāšanu un dzīvošanu provincē 7 gadus.

Niagāras ūdenskritums, ASV

Vēl viena fantastiska iespēja, kas liekas pārāk neticama, lai būtu īsta, – dzīvot vienā no skaistākajām vietām uz planētas, un vēl saņemt naudu par to. Valsts vara piedāvā $7 tūkstošus universitāšu absolventiem par divu gadu strādāšanu vietējos uzņēmumos.

Ponga, Astērija, Spānija

Šis apburošais, mazais ciematiņš Spānijas ziemeļ-austrumu aizsargājamās teritorijās ir viens no vecākajiem visā valstī. Lai piesaistītu jaunus iedzīvotājus un stiprinātu ekonomiku, vietējās varas piedāvā 3 tūkstošus eiro katram jaunajam pārim, kas pārcelsies dzīvot uz turieni. Tā ir lieliska iespēja dzīvot neticami skaistā vietā ar tīru ekoloģiju.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru