2017. gada vasaras horoskops JAUNAVĀM

Pacentieties šajā vasarā izdarīt to, ko jums liek jūsu sirds, bet zvaigznes pateiks priekšā, kā to labāk izdarīt.

Privātajā sfērā jūs patlaban esat nonākuši situācijā, kad līdzsvars ir disonansē. Iespējams, ka iemesls ir pašā būtībā: Jaunavām patīk palīdzēt, iepriecināt citus, un, pirmajās romāna dienās, nav nemaz tik grūti mīļoto cilvēku iepriecināt, apberot to ar dāvanām un tamlīdzīgām uzmanības izrādīšanas zīmēm. Jūsu partneris pierod pie labā, rēķinās ar labumiem, nejūtot nepieciešamību kaut ko sniegt pretī. Galu galā tāda situācija neizbēgami noved pie aizkaitinājuma un neapmierinātības, turklāt no abām pusēm. Šādā gadījumā ir jāpārrauj šis apburtais loks un no jauna jānosaka jūsu attiecību principi; nav izslēgts, ka rezultātā nāksies šķirties vienam no otra.

Galvenais, kam ir jātic – dzīvi var pilnībā izmainīt, ja vien ir vēlēšanās. Pietiek vien izlemt un spert pirmo soli, izraujoties no pagātnes ciešajiem apskāvieniem – un šovasar, iespējams, jums palīdzēs divi aptumsumi, kas norisināsies augustā. Pirmais no tiem izjauks ierasto rutīnu darbā, kā rezultātā var pamainīties arī privātās dzīves kārtība. Jo tikko ir sākušās pārmaiņas, tās nevar apstādināt, un viss, kas likās tik stabils un noturīgs, jūk un brūk. Un šajā brīdī jūs pārķerat iniciatīvu, augšgalā izvirzot to, kas ir vajadzīgs un svarīgs tieši jums. Nenovēršamā attiecību skaidrošana notiks mēneša beigās. Jums vajag izteikt daudz ko – nebaidieties to darīt atklāti un godīgi.

Līdz ar septembra atnākšanu pārsvars būs jūsu pusē. Jūs tagad varat darīt visu, ko vēlaties. Bet jūs gudri izlemjat, ka labāk nenojaukt visu līdz pamatiem, bet gan censties kaut ko labot. Un šeit jūs apmulsis atklāsiet, ka kaut kur dziļi sirdī joprojām mājo mīlestība. Jūs piekritīsiet visu sākt no jauna, bet tagad jau kopīgi veidot nākotni. Bet visvairāk jums vēlas vienkārši atjaunot līdzsvaru, atgriezt romānu ierastajā gultnē. Un jums noteikti viss izdosies!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru