2017.gada horoskops MEŽĀZIM

Vasaras sākumā kaislības mutuļo, un nebūt ne uz pozitīvas nots. Jūs it kā uzsākat nebeidzamu sacensību ar partneri, cenšoties viens otram pierādīt, ka tieši jūs esat līderis pārī, spēks un panākumi, un jums pienākas visas iespējamās balvas

Augustā tomēr spēlēm pienāk gals, un viss kļūst vairāk nekā reālistisks. Jūsu attiecības ir nonākušas krustojumā, un pavisam drīz notiks radikāla virziena maiņa. Jums ir ļauts turpināt dzīvot pa vecam, bet, izvēloties šo ceļu, pavisam drīz pārliecināsieties: kopīgā, gaišā nākotne, kādu jūs to iedomājāties, diez vai tuvākajā laikā īstenosies. Un tā, nepieciešams noteikt prioritātes: kas kuram ir svarīgāks, privātā dzīve vai karjera? Diemžēl neizdosies būt pārākam gan vienā, gan otrā lietā. Protams, ir kompromisa varianti, bet šīs dienas vasaras vidū liks jums aizdomāties par paša jūtām un ilgtermiņa plāniem tik nopietni, kā vēl nekad. Rezultātā jūs vairāk novērtēsiet jūs divus saistošās attiecības; mainīsies attiecību tonalitāte, kļūs siltāk un maigāk. Jūs vairs necentīsieties slēpties aiz neatliekamām lietām un svarīgiem dokumentiem.

Augusta beigās jūs pieņemat svarīgu lēmumu: darīt visu, lai no jauna satuvinātos ar mīļoto cilvēku. Tagad jūs vēlaties pēc iespējas ātrāk pārvarēt visas pārejas laika grūtības, lai atvērtu jaunu, laimīgu nodaļu dzīvē, kur jūtas tiek izpaustas pēc nopelniem, un tiek arī attiecīgi novērtētas. Nu, un, ja tādēļ vajadzēs mainīt ieradumus – jūs tam piekrītat. Septembris līdzi atnesīs grūtības, kas līdzīgas tām, kuras izjutāt jūnijā un jūlijā, tikai jūs pavisam savādāk tiksiet ar tām galā. Tā vietā, lai censtos ņemt virsroku pār apstākļiem, jūs, visdrīzāk, izlaidīsiet tos caur sevi un centīsieties rūpīgi apiet radušos šķēršļus. Jo tagad jums ir arī svarīgākas lietas darāmas.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru