18 interesanti veidi, kā noteikt gaidāmā bērniņa dzimumu

Kas var būt skaistāks par bērniņa gaidīšanas periodu? Ir tik fantastiski gaidīt bērniņu un domāt – būs puisītis vai meitenīte. Mūsdienu medicīnā jau ir iespējams ļoti ātri noskaidrot bērniņa dzimumu, taču ir vecāki, kas tomēr vēlas ieturēt sava veida intrigu.

Īsāk sakot, patiesībā jau nav tā, ka nav iespējams saprast, kāds dzimums gaidāms, jo ir daudz dažādas zīmes, kas lieliski liecina par gaidāmo dzimumu. Vēlaties zināt, kādas ir šīs zīmes? Tad mūsu raksts ir piemērots tieši jums!

1.Ādas izmaiņas. Teju katra grūtniece pamana izmaiņas savā sejas un ķermeņa ādā. Tiek uzskatīts – ja āda paliek taukaina, tad būs jāgaida meitiņa, bet, ja āda paliek sausa, tad gaidāms puisītis.

2. Grūtniecības laikā pumpas paliek aizvien trakākas. To izraisa ādas taukošanās.

Sniega vētrā nokļuvusi grūtniece dzemdē bērnu mežā, pateicoties neparastiem palīgiem. Šis notikums izklausās kā pasaka!

3. “Spīdēšana”. Jūs noteikti esat dzirdējuši, ka grūtnieces runā par lielisku sejas spīdumu. Šāda sejas spīdēšana parasti ir tikai tām sievietēm, kuras gaida puisīti.

4. Linea nigra (tumša līnija pāri vēderam). Tā ir vertikāla līnija pāri vēderam no nabas līdz kaunuma kaulam. Reizēm tas pat šķērso nabu. Tiek uzskatīts – ja līnija apstājas zem nabas, tad gaidāma meitene, bet, ja līnija beidzas virs nabas – gaidāms puisītis.

5. Sodas tests. Lai gan tas izklausās dīvaini, taču tas strādā. Jums nepieciešams pačurāt podā un piebērt pēc tam klāt sodu. Ja gadījumā poda saturs sāks čurkstēt – jūs gaidāt puisīti. Šī testa precizitāte ir apmēram 80%.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru