14 veidi, kā ātri tikt vaļā no stresa

fnx07vlue1g1.Ķemme.
Darba dienas gaitā, kas pavadīta pie monitora, mīmikas muskulatūra tiek tik ļoti saspringta, ka galva kļūst smaga un sāk sāpēt. Viens no veidiem, kā izbēgt no stresa ir – matu ķemmēšana 10 – 15 minūšu garumā. Šī procedūra palīdz “izdzenāt” asinis un atslābināt muskuļus.

2. Apēst saldējumu.
Garšīgs ēdiens ir efektīvs antistresa dopings. Saglabāt labu noskaņojumu, mazināt stresu palīdz trekna zivs, kurā ir daudz omega-3 taukskābes, kas nervu sistēmai ir ļoti noderīgas. Ja jums zivs negaršo, tad apēdiet saldējumu vai banānu. Šie produkti darbojas ne sliktāk kā antidepresanti.

3. Masāža.
Lai saglabātu enerģiju, 30 sekundes masējot punktus, kas atrodes zem deguna, starp uzacīm, zem apakšlūpas un plaukstas centrā.

4. Saberzēt plaukstas.
Vēl viens vienkāršs veids, kā mazināt nervu spriedzi un izvairīties no stresa. Vajag no visa spēka saberzēt plaukstas vienu pret otru, līdz tās kļūst karstas. Tikpat noderīgi ir kārtīgi samasēt auss ļipiņas. Tā jūs kļūsiet mundrāks un varēsiet labāk koncentrēties darbam.

5. Nomazgāt konfliktus un stresus.
Tikt galā ar emocionālajām negācijām palīdzēs 15 minūtes ilga duša. Nostājieties zem siltajām ūdens šaltīm tā, lai tās masētu galvu un plecus. Pavisam drīz jūs sajutīsiet, kā ūdens aiznes sev līdzi visu nevajadzīgo.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru