13 slēptās pazīmes, kas liecina par nopietnām veselības problēmām

Ļoti daudzi cilvēki lielāko daļu sava brīvā laika pavada, skatoties uz sevi spogulī. Parasti viņi klāj sev kosmētiku, liek uz sejas krēmu, spiež kaitinošās pumpas un pinnes – mēs tiecamies vairākas stundas nedēļā pavadīt pie spoguļiem (reizēm, saskaitītas kopā, tās pat ir dienas).

Bet, vai mēs tiešām pievēršam uzmanību svarīgākajām ārējā izskata iezīmēm?

Patiesībā ir ļoti daudz detaļu, kuras nedrīkstētu tāpat vien ignorēt. Lai gan mēs visi zinām galvenos slimības un veselības problēmu simptomus (augsts holesterīna līmenis, problēmas ar asinsspiedienu utt.), ir arī citas pazīmes, kuras norāda uz to, ka ir arī citas veselības problēmas.

  1. Sirmi mati līdz 40 gadu vecumam

Daudziem cilvēkiem sirmu matu parādīšanās nesaistās ar kaut kādām veselības problēmām, jo tās tiek uzskatītas par dabīgām novecošanās parādībām. Taču medicīnas doktors Deivids Benks apgalvo, ka priekšlaicīga sirmu matu veidošanās var liecināt par anēmiju, vairogdziedzera slimību, B12 vitamīnu trūkumu vai vitiligo (ādas slimība, kurai raksturīgi pigmentācijas traucējumi).

Taču nevajag krist panikā un piesaukt sev visdažādākās slimības, ja gadījumā pamanāt sev pa kādam sirmam matam. Visbiežāk pāragra sirmu matu veidošanās saistāma ar ģenētisku iedzimtību (piemēram, ja jums ģimenē visiem ir šāda veida īpatnība).

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru