12 produkti, kurus ieteicams labāk sarīvēt, nevis sagriezt

2

No produktiem visbiežāk mēs rīvējam sieru un burkānus, bet pārējos esam pieraduši vienkārši sagriezt. Patiesībā, rīvei ir ļoti plašs pielietojums, kuru daudzi parasti nemaz neizmanto.

LASI VĒL: NĒ rudens depresijai! Šie 10 produkti pilnībā aizstās tev antidepresantus

Mūsu redakcija šodien pastāstīs, kādus produktus vislabāk ir sarīvēt, nevis sagriezt. Domājam, ka pāris no šiem variantiem noteikti izbrīnīs.

Kurus produktus labāk ieteicams sarīvēt?

Vārītas olas

Protams, olas parasti tiek rīvētas, ja gatavo siļķi kažokā vai daudzus citus salātus. Starp citu, rīvētas olas var kļūt par lielisku piedevu garnējumam, piemēram, klāt brokastu rīsu putrai. Turklāt, no rīvētas olas var iegūt lielisku masu, ko uzsmērēt uz maizes.

 

Šokolāde

Ar sarīvētu šokolādi iespējams apbērt kūku, desertus un citus konditorejas izstrādājumus. Turklāt, ja nepieciešams izkausēt šokolādi, to iespējams izdarīt daudz veiksmīgāk un ātrāk, ja tā būs sarīvēta. Šokolādi ir ļoti viegli sarīvēt, pats galvenais – neņemt pārāk lielus gabalus.

Maize

Šis gan ir kaut kas jauns. Maizes pārpalikumus arī varat sarīvēt, izveidojot lielisku panējumu dažādiem ēdieniem. Lai to izdarītu, ielieciet maizi plastmasas iepakojumā un tad saldētavā. Kad būs tāda nepieciešamība, ņemiet maizi ārā no saldētavas, sarīvējiet un cepeškrāsnī mazliet apgrauzdējiet.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru