12 lietas, ko nedrīkst vilkt uz citu kāzām

  1. Gara baltā kleita

Laikam jau pats svarīgākais noteikums. Neviena taču negrib būt meitene garajā baltajā kleitā, ja viņa nav līgava. Tas nav sarežģīti, tā ka neizgāzieties.

  1. Kaut kas balts, krēmkrāsā vai ziloņkaula krāsā

Mūsdienu kāzu mode ir nestandarta, un var gadīties, ka līgavai ir tādi paši balti svārki kā jums. Neizvēlieties vienkrāsainu apģērbu šajos toņos, labāk izvēlieties  ar apdruku un tālāk no baltā toņa.

  1. Kaut kas caurspīdīgs

Šīs ir jūsu draugu kāzas, nevis jūs iespēja izskatīties kā Riannai balvu pasniegšanas ceremonijā. Un salaulāšanā tas vispār nav pieņemams! Un pat, ja tas nenotiek baznīcā! Kāzās var būt gados veci radinieki, kuri gribēs atcerēties savas mazmeitas vai mazdēla kāzas, nevis jūsu krūtis.

  1. Kaut kas ļoti atklāts

Pieeja tāda pat kā 3 punktā.

  1. Iešļūcenes

Nevajadzētu ģērbties arī pārlieku vienkārši. Arī legingi var būt pieņemami, ja to pareizi sakombinēt. Tikai ne iešļūcenes!

  1. Džinsi

Nu jūs jau ziniet tos džinsus, kurus velciet uz ballīti, jo tajos ir sasodīti ērti. Taču kāzās tas ir tabu. Lai arī cik skaisti tie arī nebūtu.

  1. Denim visos veidos

Īpaši kombinezons – nē un nē!

  1. Diadēma

Nezinu gan , kāpēc jāskaidro, taču, acīmredzot, dažas meitenes nevar vien sagaidīt savas kāzas, tāpēc uzliek diadēmu citu kāzās. Atcerieties – jūs NEESIET līgava un arī ne skaistā princese. Un Rianna arī NĒ. Nobojājiet citiem svētkus.

  1. Kaut kas pārāk kliedzošs

Dzīvnieku apdrukas, neona krāsas, kaut kādi atribūti. Svešās kāzās uz jums nevienam nav jāskatās.

  1. Viscaur melnā

Melns – tas ir eleganti un šiki, ja to pareizi valkā. Vienkārši atcerieties, jūs neejiet uz bērēm. Pamēģiniet sakombinēt melnu apģērbu ar ziedu aksesuāriem un tomēr, lai tas būtu kaut kas gaisīgs un viegls, nevis stingri oficiāls.

  1. T–krekli ar uzrakstiem

Šie nav 90- tie un nevienam nav interesanti lasīt, kas rakstīts uz jūsu T- krekla.

  1. Kluba kurpes

Nevelciet milzīgas “platformenes” uz milzīgiem papēžiem. Šī nav ballīte ar draudzenēm, bet gan jūsu draudzenes kāzas – viņas svētki!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru