TESTS: Izvēlies tavuprāt pašu muļķīgāko cilvēciņu šajā attēlā

Mūsu izvēli raksturo mūs, pat ja runa ir par sīkumiem. Tā jau ir izveidota mūsu zemapziņa. Piedāvājam tev vienkāršu testu: izvēlies, cik no šiem cilvēkiem šķiet gluži muļķīgi.

Izvēlējies? Tagad apskati rezultātus.

№ 1

Tu, esi līderis, visticamāk  ekstraverts. Citi uzskata, ka uz tevi var paļauties, bet uzskata tevi par stūrgalvīgu. Tu bieži pieņem pārāk sasteigtus risinājumus, pamēģini tērēt mazliet vairāk laika, tam, lai kārtīgi apdomātu savu rīcību.

№ 2

„Septiņus reizes nomēri, vienu reizi nogriez” — tā par tevi. Tava prioritāte ir gudrība un emocionālā stabilitāte. Tiesa, gan tu mīli dažreiz pārlikt atbildību uz citiem. Tu esi labs cilvēks, un dažkārt cilvēkiem  rodas kārdinājums izmantot tevi.

№ 3

Tev patīk pasapņot, bet tavi sapņi ir ļoti reāli, un, jāsaka, tu vienmēr nonāc līdz mērķim. Bieži esi nesaprasts, jo tavi uzskati daudziem šķiet pārāk ekstravaganti.

№ 4

Tu esi principiāls cilvēks ar stipru raksturu. Tev par visu ir savs viedoklis, un tu vienmēr esi gatavi iet pret sistēmu. Taču esi piesardzīgs: neveic nekādas darbības sev par ļaunu, tikai lai pierādītu kaut ko citiem.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru