Sofija Rotaru atzīmējusi savu 71. dzimšanas dienu. Svētku bildes!

7. augustā viena no Ukrainas pazīstamākajām estrādes dziedātājām Sofija Rotaru nosvinējusi savu septiņdesmit pirmo dzimšanas dienu.

Svētkus šī ukraiņu dziedātāja atzīmējusi ģimenes lokā. Radinieki bija nolēmuši sagādāt viņai pārsteigumu. Viņi izrotāja māju ar ļoti daudz baloniem un ziediem. Sofija Mihailovna dažus svētku mirkļus ir publicējusi savā Instagram kontā.

Dziedātājas fani viņu apbēruši ar apsveikumiem. “Daudz laimes dzimšanas dienā! Mūsu mīļā, cienījamā Sofija Mihailovna! Visu Jums to labāko, smaidu jūru, siltumu, lai Jums viss dzīvē ir lieliski! Ar lielu cieņu! Lai Dieva dod Jums un Jūsu ģimenei tikai to pašu labāko”, “Sofija Mihailovna, Jūs esat patiesi stipra un tajā pat laikā ar īpašu, unikālu garšu. Veselību Jums, iedvesmu vēl daudziem gadiem, laimi visai Jūsu ģimenei!”

Neskatoties uz cienījamo vecumu, Rotaru nav zaudējusi savu skaistumu, dabīgumu un sievišķīgumu. Dziedātājai bieži jautā par viņas jaunības noslēpumu, bet viņa veikli izvairās no atbildes. Vairākas reizes viņa ir tikusi turēta aizdomās par plastiskās operācijas veikšanu. Tomēr pat plastiskie ķirurgi nespēj precīzi noteikt, vai Sofijai Mihailovnai ir veiktas plastiskās operācijas.

Var būt kādam liksies, ka dziedātāja vairs nav tajā vecumā, lai atzīmētu savu dzimšanas dienu ar baloniem. Bet no otras puses, kura gan sieviete nevēlas justies kā meitene.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru