10 padomi no trenera, kurš pārstāja dzert kalorijas un notievēja par 70 kilogramiem

4. Iemācīties garšīgi gatavot

4

Un gūt baudu no tā. Uzsākt šefpavāra gaitas palīdzēs receptes internetā, kulinārijas raidījumi un kursi patīkamā sabiedrībā.

5. Saprast īsta ēdiena vērtību

5

Izvēlēties vietējos un svaigus produktus, kas “atdzīvinās” garšas receptorus un liks ķermenim samazināties apjomā.

6. Iegādāties suni

6

Aktīvas rīta pastaigas ar četrkājaino draugu – tas ir labākais, ko jūs varat darīt, lai uzlabotu metabolismu un smadzeņu darbību. Nav obligāti iegādāties suni, galvenais ir atrast veidu, kā no rīta kustēties.

LASI VĒL: Kafijas diēta – mīnuss 7 kg tikai 7 dienās! Šī ir mana mīļākā diēta

7. Vairāk pirkt organisku ēdienu

7

Šeit runa nav par lieliem mārketinga paziņojumiem, kā piemēram, “nesatur ĢMO” vai arī “organisks produkts”, bet gan par ieradumu izvēlēties augstākas kvalitātes ēdienu. Jā, tāda ēšana var likties dārga, bet tikko kā jūs atteiksieties no gatava ēdiena iegādāšanās, budžets atkal būs normas robežās.

8. Pievērst uzmanību gaļas kvalitātei

8

Ideāli būtu palielināt veģetāro pusdienu un vakariņu skaitu, kuru sastāvā ietilpst dārzeņi, augļi, rieksti, sēklas un pākšaugi. Ja jūs neesat gatavi atteikties no gaļas, tad pievērsiet uzmanību tās kvalitātei un izcelsmei.

9. Pārtraukt smagas attiecības

9

Pēc šķiršanās ar bijušo sievu Džoijam nācās izveidot savu dzīvi no jauna, un tā bija jauna dzīve – veselīgāka un apzinātāka. Nav obligāti tik radikāli jārīkojas. Katram ir attiecības, kuras ir pienācis laiks izbeigt.

10. Mainīties ne tikai ārēji, bet arī iekšēji

10

Lai svars neatgrieztos, ir svarīgi ne tikai veikt vingrinājumus un pareizi ēst. Lielāka nozīme ir tam visam iekšējam darba apjomam, kuru jūs veicāt notievēšanas procesa laikā, sākot ar atteikšanos no vecajiem ieradumiem un beidzot ar sevis – atjaunotā – apzināšanos.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru