10 modes tendences 2017. gada pavasarim-vasarai pašām skaistākajām sievietēm

2017.gada pavasara sezonā modē atkal ienāk viss dabīgais. Stilisti iesaka dabīgu grimu un vienkāršas frizūras. Gan modes skatēs, gan uz modes žurnālu vākiem sāk parādīties aizvien vairāk nestandarta modeles, bet dizaineri sākuši veidot apģērbus, kas piemēroti dažāda veida figūrām. Mūsdienās modes tendences vairs netiek dalītas speciāli tievajiem un apaļīgajiem. Mode ir kļuvusi universāla, bet to, kā konkrētās lietas labāk nēsāt, mums stāsta modes dizaineri un stilisti.

Ko tieši modes mākslinieki iesaka šosezon nēsāt daiļā dzimuma pārstāvēm? Pirmkārt, modē ir romantika. Tas ir visaktuālākais trends, kas diktē uzreiz vairākas nianses, kuras mēs šodien mazliet sīkāk arī apskatīsim.

Otrkārt, neskaitot romantiskās kleitas, modes pasaulē atrodas vietiņa arī ērtiem un pavisam vienkāršiem apģērbiem. Dinamiski, moderni tēli, kas pārpildīti ar enerģiju un iekšējo spēku. Tieši tādēļ sāksim ar vienu no aktuālākajiem trendiem dāmām ar apaļumiem – vairāki slāņi.

Vairāki slāņi

Vairāki slāņi ir ļoti aktuāli mūsu mainīgajam pavasarim. Ko tur daudz – arī mūsu vasaras ir ļoti mainīgas, tādēļ noteikti kāds lieks apģērba slānītis reizēm tik lieks nemaz nebūs. Kas tieši veido šo vairāku slāņu apģērbu? Militārā tipa jakas, ādas jakas ar izšuvumiem, auduma jakas, garas vestes, kuras var būt gan blīva un drapējuma tipa auduma, gan maigas un gaisīgas. Nevar nepieminēt aktualitāti nēsāt kleitas virs džinsiem vai topus virs krekliem un blūzēm.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru