10 modes tendences 2017. gada pavasarim-vasarai pašām skaistākajām sievietēm

Dzeltena un rozā krāsa

Tiem, kam sirds ir gaiša un priecīga, šī pavasara aktuālās krāsas tiešām spēs iepriecināt, jo tās ir rozā un dzeltena. Abas šīs krāsas ir ļoti spilgtas un izteiksmīgas, tieši tādēļ šosezon droši izvēlaties abus šos toņus un priecējiet ne tikai savas, bet arī citu cilvēku actiņas.

Pliki pleci

Patiešām vasarīgs un ļoti aktuāls trends arī apaļīgajām sievietēm ir apģērbs ar vaļējiem pleciem. Izvēlieties kleitas, krekliņus, tunikas un pat džemperus, kuriem ir pliki pleci.

Apavi ar sasienamām lencītēm

Šī modes tendence arī ir daudz piemērotāka vasarai, nevis pavasarim. Apavi ar skaistām lentītēm, kuras iespējams aptīt apkārt kājai, noteikti pievērsīs ļaužu uzmanību jūsu daiļajām kājiņām.

Svītras

Šosezon atkal modē ir svītrainie raksti. Kleitas, krekli un svārki ar svītrām šosezon būs atrodami katras modes dāmas skapī. Visklasiskākais un arī aktuālākais variants ir melnbaltās svītras. Taču apaļīgām dāmām modē būs dažāda biezuma svītrainie raksti visdažādākajās krāsās.

Volāni

Jūsu tēlam romantiku iespējams piešķirt ar volānu palīdzību. Nedomājiet, ka volāni spēj padarīt jūs tikai resnākas. Galvenais ir atrast pareizu modeli. Labus piemērus iespējams aplūkot fotogrāfijās zemāk.

Neparastas piedurknes

Garas piedurknes ar volāniem vai arī caurspīdīgas un apjomīgas piedurknes – 2017. gada pavasara – vasaras aktuālākās tendences.

Milzīgu ziedu raksti

Ziedu raksti šovasar atkal atgriezīsies modē. Taču pats galvenais nosacījums – ziediem ir jābūt lieliem. Vienalga, vai šie ziedi atrodas uz svārkiem, blūzītes, biksēm – galvenais, lai tie ir lieli un izteiksmīgi.

T-krekli ar dažādiem uzrakstiem

Ļaujiet šovasar jūsu T-kreklam kļūt par izteiksmīgāko apģērba elementu. Modē būs dažādi krekli ar visdažādākajiem uzrakstiem un frāzēm, kas ataino jūsu dzīves uzskatus, moto un tā brīža garastāvokli. Lai gan dažādi smieklīgi izteicieni joprojām būs modē, visaktuālākie būs tieši dažādi nopietnie uzraksti.

Denim

Mums visiem patīk džinsi – tas nu gan ir skaidrs! Taču šosezon iesakām neaprobežoties tikai ar vienu džinsu auduma sastāvdaļu savā apģērbā. Droši velciet mugurā džinsu kombinezonus, kleitas, jakas, kreklus, svārkus un daudz ko citu.

Galvenais nosacījums – neaizmirst dalīties arī ar savām draudzenēm!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru