Kailās kāzas: izvirtība, vai drosme?

Austrāliešu Monikas un Rovana kāzas norisinājās bez jebkādām kleitām un uzvalkiem. Tas viss tādēļ, ka līgava nespēja atrast sev piemērotu tērpu kāzām. 31 gadu vecā sieviete no Melburnas ļoti ilgi meklēja sava izmēra kleitu, taču tā arī nespēja tādu atrast. Protams, nekā dīvaina tajā nav, jo sieviete sver 165 kg! Viņai izdevās tomēr atrast vienu sava izmēra kleitu, bet uzvilkt viņai gan to nesanāca, jo Monika nokļuva slimnīcā.

LASI VĒL: Šveices pilsonis Vecrīgā atkailina savu pēcpusi

Nekrotizējošs fascīts – diagnoze, kas izskanēja kā nāvessods. Sievietei izraisīja mākslīgo komu, lai spētu pilnvērtīgi nodrošināt viņas orgānu funkcionēšanu, pretējā gadījumā viņu sagaidītu nāve. Veselu mēnesi Monika pavadīja bezsamaņā, lai ārsti spētu cīnīties par viņas dzīvību un novērst turpmākās briesmas tai. No slimnīcas sievieti izrakstīja tikai pēc diviem mēnešiem, taču ap šo laiku kleita jau tika pārdota. Līgava nolēma – ja viņai nav ko vilkt mugurā, dodoties pie altāra, tad viņa arī nevilks neko, proti, dosies kaila!

Sieviete nenoliedz, ka viņai ir ļoti daudz liekā svara, taču pēc tam, kad viņa atradusies tuvu nāves robežai, Monikai tiešām vairs neinteresē, kā viņa izskatās. Viņu atbalstīja 27 gadus vecais līgavainis Rovans. Lai vai kā, viņi nebija vienīgie, kas savās kāzās ieradās kaili.

Neskaitot 100 uzaicināto viesu, skatītājos ieradās vēl 600 cilvēku. Tā neko sev, vai ne? Līgavai mugurā bija tikai plīvurs, kaklarota un prievīte. Līgavainis spēja padižoties tikai ar cepuri un tauriņu.

Monika atzīst, ka no sākuma ļoti nobījusies no cilvēku daudzuma, kas bija ieradušies uz viņiem paskatīties. Taču līdzko saprata, ka pūlis ir pozitīvi noskaņots, nomierinājās. Lai gan kāzas nebija tādas, par kurām viņa sapņoja, Monika tik un tā esot laimīgāka nekā jebkad.

Viņa ar savu vīru pirms gada iepazinās internetā. Tā kā monika ir kinologs, bet Rovans vienkārši ļoti mīl dzīvniekus, viņi pavisam drīz atrada sarunu tematu un devās uz tikšanos. Kamēr Monika atradās slimnīcā, tieši viņas līgavainis pieskatīja visus viņas suņus.

LASI VĒL: Keita Midltone a-la Merilina Monro: vējš pacēla hercogienes kleitu princeses kāzās – foto

Un ko jūs domājat par tik ekstravagantām kāzām? Dalieties ar saviem iespaidiem komentāros!

Avots: formulalubvi.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru