10 gudras sievietes problēmas

00003. Tev nav tiesību kļūdīties

Tev to nepiedos, un tu to zini, turklāt jau no pašas bērnības: mamma droši vien tev ne reizi vien teica, ka ir kauns saņemt sliktas atzīmes ar tādu prātu: ne tik ļoti apdāvināti bērni var to atļauties, bet tu nevari – tev taču nav grūti spīdoši mācīties, tas nozīmē – slinkums. Tieši to pašu tev apgalvo skolotāji, pēc tam pasniedzēji institūtā, un pēc tam priekšnieks darbā – un tu saproti, ka visi, bez izņēmuma visi no tevis gaida tikai pozitīvu rezultātu. Un centies atbilst. Nekā laba tajā nav, protams, jo tas ir taisns ceļš uz perfekcionismu, kas kārtīgi pabojās tev dzīvi.

4.Tu savas jūtas nemitīgi pārbaudi

Ir situācijas, kurās vajadzētu pārtraukt domāt un ļaut vaļu savām emocijām, bet tu to nevari izdarīt: ieradums visu analizēt, izjaukt pa daļāmun salikt pa plauktiņiem tevi nekad nepamet. Galu galā katra tava emocija tiek bloķēta: tu analizē jūtas tā vietā, lai vienkārši pārdzīvotu.

5. Tev ir viltvārža sindroms

Tā nav koķetēšana un nav viltus pieticība. Vienkārši tu bieži domā, ka tavi sasniegumi nav vispār nekā vērti. Tu domā, ka ieņem cita vietu un kāds cits ar tavu darbu tiktu daudz labāk galā. Tu domā, ka visapkārt ir pilns ar cilvēkiem, kuri ir daudz gudrāki par tevi. Tas ir, tu dažreiz patiešām sevi uzskati par viltvārdi — cilvēku, kurš visus māna un kurš guvis panākumus nepelnīti. Tās ir domāšanas lamatas, un tajā iekrīt tikai talantīgi, apdāvināti un gudri cilvēki.

6.Tu esi pesimiste

Tev, kas spēj visu analizēt, ir raksturīgs pesimisms, bet optimisms pēc tavām domām ir tikai ignorances rezultāts. Labākajam tic tikai muļķi, bet gudri cilvēki domā par nākotni un izvērtē visus riskus – aptuveni tā tu domā. Un tā ir problēma. Tāpēc, ka ieradums pastāvīgi veidot plānu “B” gadījumā, ja pienāk lokālā apokalipse, noved pie tā, ka tu vienmēr sāc gaidīt tikai sliktāko.

7. Tu nesaņem atbalstu

Tu nevari rēķināties ar apkārtējo atbalstu. Un kāpēc gan tev vajadzīgs atbalsts, ar tādu prātu? Tu pati labāk par visiem visu saproti un, protams, pati tiksi ar visām problēmām galā – aptuveni tā domā to, pie kuriem tu vērsies pēc palīdzības. Cilvēki vienkārši netic, ka tev, tādai gudriniecei, var nebūt izeja no katras situācijas. Un vēl daži patiešām domā, ka viņiem nav tiesību sniegt tev padomus.

8. Neviens tevi nesaprot

Un, ja tomēr tu aktīvi palūgsi atbalstu, tad tev tik un tā palīdzēt neviens nevar. Daudziem tāda lieta, kā vienkārši klusējot pabūt blakus grūtā brīdī, nepastāv. Par atbalstu tiek uzskatīts reāls padoms, kuru tev kautrējas dot tavas gudrības un asā prāta dēļ. Tev piedāvā “būt vienkāršākai un nelauzīt galvu”. Pārstāt domāt. Neviens nesaprot, ka padoms “vienkārši nedomā par to” skan tev kā “vienkārši kļūsti par pieciem centimetriem īsāka”.

9. Tu pieņem tikai nedaudzus

Tāpēc, ka cilvēku rīcības un šo pašu rīcību motīvus tu lasi kā atvērtu grāmatu. Bet, lūk, pieņemt to nevari. Tevi kaitina daudzu maniere 100 reizes kāpt uz viena un tā paša grābekļa. Tevi kaitināt daudzu cilvēku nevēlēšanās domāt vismaz soli uz priekšu un aprēķināt savas rīcības sekas. Nu un, protams, tu nevari mierīgi pieņemt citu muļķību.

10.Tev ir grūti veidot attiecības ar vīriešiem

Tāpēc, ka tu esi vērīga, un redzi viņiem cauri. Tu esi gatava izvērtēt tikai gudrus vīriešus kā potenciālos partnerus, bet viņiem ir tāda pati problēmu kaudzīte, kā tev, plus papildus, tīri dzimuma lietiņas. Beigu beigās tev ir vai nu garlaicīgi, vai arī jūsu attiecības pārvēršas par prātu cīņu.

No otras puses, kad tu tomēr atrod “savu” vīrieti, tev tiek vislabākais vīrietis pasaulē: ne tikai gudrs, bet arī labs, maigs un gādīgs. Bet tad atkal spēkā nāk 1. punkts, tikai nu jau ar dubultu spēku!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru