Žurnālisti uzraka, ko Megana Mārkla pirms 4 gadiem rakstīja par Keitu Midltoni

Princese Megana

Varu derēt, aktrise toreiz pat iedomāties nevarēja, ka pēc četriem gadiem miljoniem cilvēku ar tādu pašu azartu varēs apspriest viņas pašas kāzas. Amerikāniete kļuva par tādu pašu princesi, par kuru toreiz bija rakstījusi. Iemīlējies Harijs, pretojoties visām karaliskās ģimenes tradīcijām, apņēma par sievu šķīrto amerikāņu aktrisi, bet tagad droši var pateikt, ka cilvēkiem viņa ir pa prātam.

Keita un Megana saprotas labi

Nokļustot karaliskajā namā, Meganai nācās daudz ko iemācījās. Par laimi, viņai palīdzēja Keita. Par spīti baumām, meitenes labi sapratās.

Runā, ka tieši prinča Viljama dzīvesbiedre ir palīdzējusi draudzenei tikt galā ar diplomātiskā dres-koda smalkumiem. Eksperti atzīmē, ka Meganas stils pēdējā laikā ir mainījies, un daudzējādā ziņā šīs pārmaiņas iedvesmo tieši Keitas izskats.

Baumas par meiteņu konkurenci radās tāpēc, ka ļaunās mēles bija pārliecinātas, ka prinču laulātie nevar nesacensties par britu karaļa pavalstnieku uzmanību. Cilvēki bija palaiduši garām vienu detaļu: Keitai un Meganai bija daudz vienkāršāk, izdevīgāk un patīkamāk sadarboties, nekā mēģināt sabojāt otras reputāciju.

Laiku pa laikam hercogienes parādās kādos pasākumos. Spriežot pēc fotogrāfijām, skaistules patiešām ir sadraudzējušās.

Diāna savulaik bija pavisam viena, un tas viņu salauza. Pašreizējām karaliskajām vedeklām ir daudz vieglāk. Tradīciju piekritēji šodien hercogienes liek mierā, bet draudzība palīdz sievietēm pārvarēt jebkādus sarežģītus apstākļus.

avots: videoboom.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru