Zodiaka zīmju TOP’s, kuras visātrāk iemīlās

Beidzot ir pienācis pavasaris, un tas nozīmē, ka mums visiem tūlīt pat gribas iemīlēties. Kaut gan dažām Zodiaka zīmēm iemīlēšanās ir kaut kas pavisam ierasts un nemaz nav atkarīgs no gadalaika. Gribat uzzināt, kurām? Tad šis raksts ir priekš jums.

  1. vieta – Jaunava

Jaunavas ir vienmīļī. Viņas, kā likums, iemīlas vienu vienīgu reizi dzīvi, turklāt ne kurā katrā, bet paši savā partnerī, ar kuru jau pilnā saskaņā ir nodzīvojuši kādus desmit gadus, un ir pārliecinājušies par to, ka izvēle ir bijusi pareiza. Bet tas nebūt nenozīmē, ka Jaunavas ir puritānes. Drīzāk otrādi: Jaunavas seksuālās dzīves dažādību apskaudīs pat katrs Strēlnieks. Vienkārši pēc Jaunavas domām mīlestība – tā ir pilnīga uzticība, bet attiecības – tas ir tā, iemesls izlocīt smadzenes un ne tikai.

  1. vieta – Mežāzis

Mežāži iemīlas nevis cilvēkā, bet gan ideālā, kuri paši sev bērnībā ir izdomājuši, bet noteiktā vecumā nopulējuši savos priekšstatos līdz pilnībai. Tā kā iespēja kļūt par Mežāža mīlas objektu ir tikai tam, kurš sakrīt ar mežāža etalonu. Un, kas ir pats interesantākais, Mežāži tādu cilvēku agri vai vēlu, bet atrod.

Šķir nākošo vietu un uzzini, kas ir TOP’a augšgalā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru