Zodiaka zīmju reitings – sākot ar vistīrīgākajiem, līdz pat visīstākajiem rukšiem

  1. Jaunava

Jūsu tīrīšanas vēlme mijas ar bacilofobiju. Kad jūs ienākat istabā, mikrobi aiz bailēm dreb. Uz jūsu mājokļa grīdas var pat operāciju veikt, ņemot vērā to, cik drastiski tīra tā ir. Citi cilvēki, salīdzinājumā ar jums, līdzinās īstām cūkām.

  1. Auns

Redzot nekārtību, jums sākas galvassāpes. Jūs uzskatāt, ka nekārtība ir garīga slimība. Jūs liekat lielas cerības uz kosmosa izpēti, jo cerat, ka kādu dienu visus netīrumus, miskasti un pat putekļus būs iespējams aizsūtīt uz citu planētu. Jūs mazgājat drēbes divas reizes pēc kārtas, jo domājat, ka tā nespēj tikt galā ar saviem pienākumiem jau pirmajā reizē.

  1. Vēzis

Atsvaidzinātājs, balinātājs, traipu tīrītājs, veļas mazgāšanas līdzeklis, dažādu virsmu tīrītājs – tie ir jūsu labākie draugi. Jūs esat tas cilvēks, kas savā somiņā līdzi nēsā dezodorantu. Ja neesat mazgājušies vairāk nekā 18 stundas, kļūstat ārkārtīgi kaprīzi. Jūs atļaujaties palaisties vienu vai divas reizes gadā, bet visas pārējās reizes izjūtat ārkārtīgi spēcīgu vainas izjūtu.

  1. Skorpions

Netīrumi pie jūsu ādas līp kā mušas pie mušpapīra, turklāt jūs tīrāt to, cik bieži vien varat. Jūsu personīgā higiēna ir nevainojama.

  1. Mežāzis

Jums tīrībā galvenokārt saistīta ar ārējo izskatu. Jūs esat ļoti akurāti. Jūsu māja izskatās nevainojami, taču aiz kušetēm atrodas tādi netīrumi… Turklāt jums ir ļoti “netīras” domas, un nemaz netēlojiet, ka tā nav.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru