Zodiaka zīmju reitings – sākot ar vistīrīgākajiem, līdz pat visīstākajiem rukšiem

  1. Vērsis

Jūs esat kārtības cienītāji, tādēļ nekārtība jūs satrauc daudz vairāk nekā netīrība. Katrai lietai ir jābūt savā vietā. Jūs neciešat, ja tiek izbojāts jūsu Fen Šui.

  1. Dvīņi

Jūs esat dvīņi, tādēļ no vienas puses esat nevīžīgi, bet no otras – ļoti kārtīgi. Viss ir atkarīgs no situācijas. Jūsu personīgā higiēna ir nevainojama, taču jūsu tīrības prasmes gan varētu būt daudz labākas. No visām istabām, kurās mitināties, domājams, ka vannas istaba izskatīsies vistrakāk.

  1. Strēlnieks

Jūs, visticamākais, esat visgudrākais, interesantākais un skaistākais cilvēks kompānijā, taču ir pagājušas jau divas nedēļas, kopš neesat iznesuši miskasti, un pāris dienas, kopš pēdējo reizi mazgājāt zobus. Apdomājieties beidzot, kamēr no jums jau kārtējo reizi nebūs aizmucis kavalieris!

  1. Ūdensvīrs

Jums ir tīrs prāts, taču netīra māja. Jūs maksājat par komunālajiem pakalpojumiem daudz ātrāk nekā mazgājat traukus. Jūs regulāri dodaties pie zobārsta, taču būtu labi, ja arī laiku pa laikam izmantotu zobu diegu. Laiku pa laiku jūs samaksājat kādam par to, lai uzkoptu jūsu māju, taču problēma ir tāda, ka nav iespējams nevienam samaksāt, lai jūs ieietu dušā. Piedomājiet daudz vairāk par savu personīgo higiēnu.

  1. Zivis

Jūs esat ļoti mīļi un labsirdīgi cilvēki, taču ārkārtīgi netīrīgi un nekārtīgi. Jūs labāk izdomāsiet miljoniem iemeslu, kādēļ atlikt mājas tīrīšanu, nevis vispār ķersieties pie darbiem. Draudzīgs ieteikums – pirms došanās gulēt, ieteicams ieiet dušā, jo tādā veidā gultas veļa daudz ilgāk būs tīra.

  1. Lauva

Jūs esat pārlieku aizņemti, skatoties uz sevi spogulī, tādēļ nepamanāt to, cik daudz putekļu ir uz tā sakrājušies. Varbūt spogulī ir pat milzīga plaisa. Iespējams, ka uz sienas aiz spoguļa ir milzīgs kafijas traips. Jūs pat neredzat zobu pastas traipu uz sava mīļākā krekliņa. Sāciet ar mazumiņu – dodieties pie oftalmologa.

  1. Svari

Jums ir slikti tad, ja apkārt ir tīrība un kārtība, bet jūsu draugiem ir slikti tad, kad viņi dodas pie jums ciemos. Jūsu dzīvoklī iespējams atrast visdažādāko ēru izrakteņus, kas atrodas zem netīrās veļas vai izdzertās alus pudeles iekšpusē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru