Zodiaka zīmes virtuvē

Gribat uzzināt, kas  ir virtuve Jūsu dzīvē un Jūsu tuvinieku dzīvē? Lasiet šo horoskopu, kas, mēs ceram, liks jums pasmaidīt un sniegs kārtējo pozitīvas enerģijas lādiņu.

Auns

Aunam virtuve ir strādīga panākuma vieta (nepagatavosi – nepaēdīsi) un ļoti svarīga “veselības un jaunības smēde”. Auni ļoti rūpīgi attiecas pret pagatavotā ēdiena kvalitāti, turklāt viņiem patīk dažādība. Virtuve Aunam ir īsta darbnīca, kur viņš ir gatavs kulinārijas izaicinājumiem. Auni var atrast tādas receptes, ka viss visapkārt liksies kā brīnums. Auna pamata prasības ēdienam ir – lai tas būtu veselīgs, svaigs un obligāti garšīgs. Bet pavadīt daudz laika virtuvē Aunam nepatīk, it īpaši, ja viņš tur ir viens pats! Tāpēc visideālākais variants Auniem ir virtuve-studija. Turklāt vēlams, lai pie plīts darbotos kaut kāds Strēlnieks.

Vērsis

Vērsis piekrīt virtuvi dēvēt par darbnīcu, tikai atšķirība ir tāda, ka viņam tā ir radošā darbnīca. Nav pārsteigums, ka tieši Vērši kļūst par slaveniem šefpavāriem, kas rada kulinārijas šedevrus. Vērši ir ne tikai izcili ēdiena pagatavošanas meistari, bet arī ģeniāli dizaineri. Visvienkāršāko ēdienu viņi spēj pasnieg tā, ka tas liekas esam izsmalcināta delikatese. Virtuvē pie viņiem radoša nekārtība valda tikai kulināro brīnumu pagatavošanas procesā. Visu pārējo laiku virtuve spīd un laistās no tīrības un satriec ar kārtību. Ir pilnīgi saprotams, ka radošumam nepieciešama telpa. Mazā virtuvē Vērsis jūtas tā, it kā viņš būtu aizdzīts kaujā, un no tā var ciest ēdiena kvalitāte. Bez telpas radošums prasa mūsdienīgu, tehnisku iekārtojumu, tā kā Vērša virtuvē jūs ieraudzīsiet visus zinātnes un tehnikas sasniegumus, kas noder ēdiena pagatavošanā. Tur ir gan suluspiedes, gan blenderi, gan sarežģīti virtuves kombaini, un kaut kādi īpašie mikseri. Mikroviļņu krāsns šeit atradīsies blakus tvaicēšanas iekārtai un aerogrillam. Plauktos greznosies visas iespējamās piedevas un garšvielas. Visā visumā, Vērša virtuve ir bauda acīm, kurām nav zināmi kulinārijas mākslas noslēpumi un skaudības avots citiem pavāriem.

LASI VĒL: Kuras Zodiaka zīmes 2020. gadā peldēsies naudā?

Dvīņi

Kāpēc vispār Dvīņiem ir vajadzīga virtuve? Viņi taču vienalga visu laiku barojas ar konserviem un pusfabrikātiem. Pats ēdiena gatavošanas process Dvīņiem liekas kaut kas noslēpumains un laiku pa laikam viņi tomēr sadūšojas izgudrot neiedomājamus ēdienus. Nekad nav iespējams paredzēt, ko šodien pagatavos Dvīnis. Viņš var nedēļu mocīt vīru ar makaroniem, cīsiņiem, olu kulteni un šprotēm, kuras pat nepiepūlas izņemt no konservu bundžas (un par to paldies, ka pasniedz jau atvērtu konservu bundžu), bet pēc tam pēkšņi sarīko “svētkus vēderam”. Kad Dvīņiem “uznāk”, viņi var pagatavot piecus-sešus dažādus ēdienus vienlaicīgi, un vēl tādos daudzumos, ka varēsiet pabarot lielu, izsalkušu ģimeni. Viss, ko viņi pagatavos, pilnībā neatbildīs kulinārijas likumiem, bet tas viss būs neparasti garšīgs! Rezultātā nāksies aicināt ciemiņus, lai nelaistu visu zudumā. Vienīgā Dvīņu problēma ir tā, ka viņi reti, kad var pagatavot vienu un to pašu ēdienu vienādi – visbiežāk viņi paši nezina, kas viņiem tajā reizē sanāks. Bet tajā visā, piekritīsiet, arī ir sava burvība.

Vēzis

Vēzis gatavo ar prieku, tā kā virtuve viņam ir viena no mīļākajām vietām dzīvoklī. Bet viņš nebūs pilnībā laimīgs, ja viņam virtuvē nebūs, ar ko parunāties. Ja mājās neviena nav, vai arī visi ir aizņemti ar savām lietām un katrs ieslēdzies savā istabā, Vēzis ieslēgs radio vai televizoru, un klausīsies ziņas, mīļotā žanra mūziku, lai tikai nepaliktu klusumā un nesajustu vientulību, kuru slimīgi necieš. Viņš var parunāt pa telefonu, nenovēršoties no ēdiena gatavošanas procesa vai trauku mazgāšanas, turklāt ēdiena kvalitāte no tā necieš nemaz. Virtuvē Vēzis iegūst maksimāli daudz informāciju, un tas ir galvenais iemesls, kāpēc viņam patīk tur darboties. Otrs iemesls ir tāds, ka Vēzis virtuvē jūtas kā galvenais mājā, kā vienīgais un neatkārtojamais. Neviens no mājiniekiem necenšas sacensties ar viņu kulinārijas prasmēs un pazemīgi ēd visu, ko Vēzis ar savām rokām ir pagatavojis. Vēzim vissvarīgākais ir nevis pats ēdiens, bet gan svinīgā pasniegšana uz galda!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru