Zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu vadīt auto

Skorpions (5.vieta) – garš, šaurs tunelis, kurā viņa instinkti atļauj justies kā pārliecinātam autovadītājam. Bet tas ir tikai līdz momentam, kamēr kāds viņu neapdzen. Tādiem vadītājiem Skorpions nepiedod un sacīkstes var sākties.

Vēršu problēma (6. vieta) ir viņu spītībā un tiem vairāk kā citām zīmēm kārojas pārbraukt pie sarkanās gaismas. Acīmredzami te var just „buļļa” būtību.

Strēlnieki (7. vieta) – labi vadītāji, kas apzinās, ka blīvā satiksmē neprātīgus gājienus labāk atstāt profesionāļiem. Tomēr viņi ir ļoti pļāpīgi, tāpēc eksperti iesaka, ka vadot automašīnu vajadzētu aizmirst par mobilā telefona lietošanu.

8. vietā atrodas Mežāži, kas patiesi tic, ka CSN ir radīti citiem autovadītājiem, bet šīs zīmes pārstāvji vienmēr darīs visu, lai līdz savam galamērķim nonāktu pēc iespējas ātrāk.

9. ailīti ieņem Jaunava, kas labāk nedaudz piebremzēs, lai palaistu steidzīgos, nekā padomās par to, vai aizmugurējie paspēs laicīgi apturēt mašīnu.

Visretāk Ceļa Satiksmes noteikumus ir pārkāpuši un avārijas iekļuvuši Vēži (10. vieta) , Dvīņi (11. vieta) un Lauvas (12. vieta). Tiesa, Vēžu gadījumā eksperti piezīmēja, ka tā ir ļoti kaprīza autovadītāju grupa, kura mīl signalizēt visiem pēc kārtas bez nopietna iemesla.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru