Visuzticamāko zodiaka zīmju reitings

Svari

Enerģijas un pozitīvu emociju avots Svariem ir abpusēja uztīcba. Viņi ļoti novērtē cilvēkus, kuri izdara viņiem kaut ko patīkamu, tāpēc arī paši cenšas atbildēt ar labu. Protams, reālajā pasaulē kas tāds notiek samērā reti, bet Svari māk gaidīt, tāpēc vienmēr viņiem apkārt ir mīlestība un labi draugi. Svari reti tiek piemānīti un sarūgtināti, bet arī šajos retajos gadījumos viņi saglabā optimismu. Šīs zīmes pārstāvji ir visai uzticīgi.

Skorpions

Skorpioni ar savu uzticību vienmēr cenšas atrisināt konfliktus. Viņiem gribas visu pasauli redzēt harmonijā, tāpēc viņi nezaudē vēlmi palīdzēt draugam vai tuvam cilvēkam. Skorpioniem ir grūti pieņemt negatīvus lēmumus. Protams, reti kuram patīk izslēgt no savas dzīves cilvēkus, bet Skorpioniem tas ir divtik grūti. Viņiem gribas, lai viņu dzīvē būtu cilvēki, kuri viņu labā var darīt kaut ko konkrētu. Viņi vienmēr ir gatavi panākt solīti pretī.

Strēlnieks

No Strēlniekiem nav lielāka labuma, kā no uz ielas atrastām un paceltām lietām. Jūs nekad neuzzināsiet, kas tās ir. Strēlnieki var izrādīties jums visai uzticīgas personības, kā arī absolūts pretstats, kas izsūc no jums visu sulu un neko nedod pretī. Visā visumā tie ir labsirdīgi cilvēki, bet absolūti nepiesātināmi, cenšoties iegūt arvien lielāku labumu pēc iespējas mazākā laikā. Esiet uzmanīgi ar Strēlniekiem, kamēr neiepazīsiet viņus labāk.

Mežāzis

Mežāžiem viņu absolūti neesošā vēlme paspert soli pretīm traucē kļūt laimīgākiem. Neskatoties uz šīs Zodiaka zīmes piederību zemes stihijai, tā pārstāvji ļoti slikti saprot visu uzticības svarīgumu. Šie cilvēki ir sīkumaini, un vienmēr atrodas uz sava viļņa. Viņus nedrīkst pārtaisīt – viņi nevienam ļaunu nevēl. Vienkārši viņi dīvaini uztver apkārtējo realitāti. Kad viņiem kaut ko pārmet, viņi to nesaprot, jo nevēlas saprast vai arī baidās sevi mainīt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru enerģiskuma noslēpums ir viņu tieksme pastāvīgi pilnveidot pašiem sevi. Viņi zin uzticības cenu, tāpēc daudzi šīs zodiaka zīmes pārstāvji var būt visuzticamākie cilvēki ap jums. Draugu dēļ viņi ir gatavi skriet kaut lietū, sniegā, vētras laikā. Viņiem likumi ir vienaldzīgi – viņi tos pārkāpj draudzības dēļ, tāpēc viņiem dzīves jēga ir komunikācija, kopīgas lietas ar citiem cilvēkiem. Ko tur daudz runāt, viņi var jums palīdzēt vienkārši arī pieklājības pēc.

Zivis

Zivis īpaši nedzīvo ar vēlmi kādam palīdzēt, bet, ja viņiem nav izvēles vai iemesla atteikt, viņas jums palīdzēs. Principā šos cilvēkus var nosaukt par diezgan uzticamiem. Vienīgais, kas būs vajadzīgs no jums, tas ir normāli un laipni viņām palūgt. Viņi burtiski attīra karmu, kādam palīdzot, tāpēc nemeklējiet citus iemeslus viņu radošajai darbībai. Protams, var arī viņiem piedraudēt, bet pēc tam paši paliksiet muļķa lomā. Zivis, neskatoties uz savu ārējo nekaitīgumu, var būt visai spēcīgas personības, kas nepiedod pāridarījumus.

Atgrūst laimi no jums var nepareizi cilvēki, kuri atrodas jums apkārt, kā arī jūsu nepareizais skatījums uz pasauli. Tieši tāpēc, ja jūs no kāda sagaidāt uzticību, no sākuma pastrādājiet paši ar sevi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">mežāze</cite>

    “..viņi dīvaini uztver apkārtējo realitāti.”? Ko, lūdzu? ;D ;D Izskatās, ka šo ir rakstījis cilvēks no personīgās pieredzes, kuram, diemžēl, nav izdevies saprast mežāžus vai arī ir viņus pārpratis. Varbūt kāda pretējā zīme – dvīnis, strēlnieks, lauva, svari? Un uzticamības ziņā esam 1.vietā.

Pievienot komentāru