Visideālākā sieviete savam vīrietim pēc Zodiaka zīmes. Esi visideālākā savam vīrietim

Vēzis

Tās cilvēces skaistā dzimuma pārstāves, kuras pēc Zodiaka zīmes ir Vēži – ir kaislīgas mīļākās un romantiskas dvēseles, kuras pavisam viegli var savaldzināt jebkuru vīrieti. Toties, kļūstot par likumīgu sievu, var vairāk uzmanības un laika veltīt bērniem nekā vīram.

Kas attiecas uz uzticību, Vēzis pelnīti tiek uzskatīts par lojālāko Zodiaka zīmi. Mājās sieviete-Vēzis ir saimniece, pie kuras vienmēr smaržo pēc garšīga ēdiena un vienmēr ir kārtība.

Turklāt Vēzim nebūs nekas pretim periodiski mājās rīkot pasēdēšanu ar draugiem vai vīra kolēģiem, vai arī ar savām draudzenēm. Toties nevajadzētu gaidīt, ka Vēzis pavisam viegli mainīs savus paradumus, jo šī zīme ir pietiekoši konservatīva.

Lauva

Zodiaka zīmei Lauva ļoti patīk mācīt, komandēt un audzināt. Un tas attiecas ne tikai uz padotajiem un bērniem, bieži tas var attiekties arī uz vīru. Skaista un talantīga itin visā, viņa vīrietim būs lielisks pāris, ja viņi izvēlas pārliecinātas un neatkarīgas dāmas.

Virtuvē Lauva ir lieliska saimniece, kurai viss ir pa spēkam. Pret vīru viņa būs prasīga un tādai dāmai nāksies atvēlēt pietiekoši daudz laika. Seksā Lauvai patīk dominēt, kas arī ne vienmēr ir slikti, ja otrajai pusītei tas patīk.

Jaunava

Jaunava tiek uzskatīta par prasīgu un aprēķinātāju, tomēr tas ne vienmēr ir slikti. Ģimenē Jaunavai vienmēr būs kas atlikts nebaltai diena, tādā veidā garantējot risinājumu pat vissarežģītākajās situācijās. Jaunava nav tā emocionālākā personība, jo prāts kā likums ieņem pirmo vietu un pēc tam tikai nāk emocijas.

Mājās Jaunava novērtē mājīgumu, tīrību un katra mājinieka veselību. Kā māte, Jaunava rūpīgi attieksies pret pēcnācēju, veltot daudz uzmanības viņu audzināšanai. Kā sieva Jaunava arī varēs pilnībā realizēties, ja vīram būs tādi paši uzskati par mājsaimniecības vadīšanu.

Svari

Svari meklē, ja ne nodrošinātu vīrieti, tad vismaz tādu, kurš pēc kaut ko nākotnē panākt. Greizsirdīgas un kaprīzas, viņām patīk, ja viņām tiek pievērsta pietiekoši liela uzmanība. Ģimenes attiecībās pirmajā vietā liek mājīgumu un siltumu.

Tāpat Svariem svarīgi ir tas, kāda iemīļotajam ir gaume. Ja viņš izvēlas neglītus apģērbus un savieno nesavienojamo, tad viņa izvēlēsies citu vīrieti.

Skorpions

Skorpions ir uzticama un lojāla meitene, kura ļoti stipri mīlēs to vīrieti, ar kuru savienos savu dzīvi. Toties, ja viņš viņu nodos, tad Skorpions pārtrauks visus kontaktus un beigs sazināties. Dinamiska un seksuāla, Skorpionam ir vajadzīga apbrīna.

Pret bērniem Skorpions attiecas ar rūpēm un mīlestību, uzskatot viņus par kaut kā īsta turpinājumu. Mīlestībā Skorpions būs uzticīga un lojāla, bet tikai, ja vīrietis atbildēs ar to pašu.

Strēlnieks

Starp visiem vīriešiem meitene-Strēlnieks izvēlēsies sev to, kurš neierobežos viņas brīvu un nesāks pārspīlēti izrādīt greizsirdību un kontrolēt katru viņas soli. Savam vīram viņa būs uzticams draugs, sabiedrotais un brīnišķīga mīļākā.

Sabiedriska un jautra, viņa necieš aizdomas un liekulību. Kaut reizi samelojot, jebkurš vīrietis zaudē viņas uzticību, kuru atjaunot būs ļoti, ļoti sarežģīti. Strēlnieks būs ideāls tiem, kuri ciena sapratni un savstarpēju palīdzību.

Mežāzis

Zodiaka tips Mežāzis ir dāma, kura sapņo par ietekmīgu vīru. Pret kritiku attiecas ļoti slikti, jo pati lieliski zina visas savas vājās puses un bieži nodarbojas ar paššaustīšanu.

Mājīgumu Mežāzis uztver kā augstāko mīlestības apliecinājumu un attiecību ideālu. Uzticīga, bet bieži pārāk prasīga pret mājiniekiem, viņa darīs visu, lai nodrošinātu ģimenei laimi un labklājību.

LASI VĒL: Triju Zodiaka zīmju vīrieši, ar kuriem labāk neveidot attiecības

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs būs ļoti prasīga pret materiālo pusi. Kā likums Ūdensvīrs sev par vīru izvēlēsies nodrošinātu un par saviem spēkiem pārliecinātu vīrieti, kas meitenei būs labklājības un laimes garants.

Ūdensvīrs būs lieliska sieva, saimniece un māte, ja vīra alga ļaus dzīvot pārticībā. Ja ģimenei radīsies finansiāla rakstura problēmas, tad Ūdensvīrs kļūs nervoza un agresīva. Kā māte un saimniece ūdensvīrs ir lielisks variants laulībām.

Zivis

Par visuzticamākajām un lojālākajām tiek uzskatītas Zivis. Zivis prot pilnībā nodoties jūtām un mīlēt bez atlikuma, ko varēs novērtēt jebkurš vīrietis. No vīrieša Zivis gaidīs tādu pašu atdevi, bet, ja to nesaņems, tad ilgi un mokoši pārdzīvos. Mīlestība un jūtas Zivīm ir daudz svarīgākas par sadzīvi un mājām, kas ne vienmēr ir labi. Izvēloties jūtīgo un emocionālo dāmu, Zivis derēs par visiem simts procentiem.

Ideāla sieviete? Izvēloties laulāto pēc Zodiaka zīmes, atcerieties, ka jebkuram cilvēkam ir savas stiprās un vājās puses. Vēzis, Lauva, Ūdensvīrs, Zivis, Auns, Skorpions, Jaunava, Dvīņi – katra sieviete var vīrietim būt un arī nebūt īstā. Tāpēc, izlasot skaistā dzimuma pārstāvju horoskopa raksturojumu, varēsiet izlemt, vai jums izdosies ar tādu dāmu būt kopā, vai jums ar viņu būs interesanti kopā.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru