Triju Zodiaka zīmju vīrieši, ar kuriem labāk neveidot attiecības

Visums brīnumainā kārtā norāda mums pareizo virzienu, kad mums trūkst sapratnes. Vai arī, ja mēs pavisam esam pazaudējušies mīlestības plašumos, vienmēr ir iespēja griezties pēc padoma pie Zodiaka Zīmju raksturojuma.

Tā jau ir bijis. Sieviete satiek vīrieti. Viņai rodas interese par viņu. Viņš sāk viņu aplidot ar visu savu šarmu un mācēšanu. Viņa iemīlējās viņā. Ideālā gadījumā viss norit skaisti, bet ne vienmēr tā ir. Dažreiz pret sievieti attiecībās slikti izturas. Viņa nonāk cietsirdīgas izturēšanās un manipulāciju upura lomā. Citreiz viņai melo un krāpj. Un dažkārt viņu pamet bez paskaidrojumiem un brīdinājumiem. Viņai salauž sirdi, un neviens negrib personīgi izdzīvot šo smago šķiršanās sāpi. Viņa cenšas no jauna nostāties uz kājām un sadziedēt savas rētas, bet triecieni jau ir saņemti.

Ikviena sieviete uzsākot attiecības ir pārliecināta, ka viss būs brīnišķīgi. Viņa vienmēr cer uz labāko. Viņa vienmēr patiesi tic, ka viss būs teicami, un šis vīrietis nekad nesāpinās viņas sirdi. Viņa nekad nedomā, ka kļūs šausmīga partnera upuris, bet tomēr tā notiek. Daudzas sievietes ir pietiekami stipras, lai kādu laiku nestu visu atbildību par attiecībām viena pati; varbūt pat ar šo laiku pietiks, lai vīrietis nobriestu un uzņemtos savu lomu attiecībās. Bet ir vīrieši, kuri tā arī nevar ieiet viņiem paredzētajā lomā un pat ļoti stipras sievietes nevar pastāvīgi vienas visu darīt divu vietā. Attiecības vienmēr balstās uz partnerību – abpusēju sadarbību un atbildību.

Tāpēc, ja jūs meklējiet vieglu un pašu līdzenāko ceļu uz laimīgām attiecībām, tad iespējams, jums nevajag satikties ar vīriešiem – šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru