Visgaršīgākā vistas fileja “Pārsteigums”. Lieliskas vakariņas bez liekiem tēriņiem un pūlēm

Pagatavošana

  1. Vista ir jāsagriež mazos gabaliņos. Pēc tam fileju aplejiet ar pienu un atstājiet marinēties ledusskapī uz vienu stundu. Tā krūtiņa kļūst ļoti sulīga un mīksta.
  2. No vairākiem alumīnija folijas slāņiem izveidojiet nelielas apļveida formiņas. Sasmērējiet tās ar saulespuķu eļļu un izlieciet uz cepešplāts.
  3. Notīrītus kartupeļus sagrieziet plānās šķēlēs. Šķēles ielieciet formiņās, pievienojiet sāli un piparus.
  4. Pēc tam notīriet sīpolu un sagrieziet to pusgredzenos. Uzklājiet sīpolu uz kartupeļiem.
  5. Izņemiet vistas krūtiņu no marinādes un uzklājiet uz sīpopliem. Pieberiet sāli un piparus.
  6. Sakuliet olas ar skābo krējumu. Iegūto maisījumu uzlejiet uz gaļas.
  7. Uz gaļas ar mērci izkārtojiet tomātus, iepriekš tos sagriežot plānās šķēlēs.
  8. Uzberiet tomātiem ar ķiploku un rīvētu sieru.
  9. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai. Ielieciet tur cepešplāti un cepiet ēdienu aptuveni 40 minūtes.
  10. Izņemiet formiņas un apberiet saturu ar sīki sagrieztiem zaļumiem.

Šedevrs no vistas krūtiņas ir gatavs! Izbaudiet garšīgo un veselīgo ēdienu kopā ar saviem mājiniekiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru