Pagatavošana
- Vista ir jāsagriež mazos gabaliņos. Pēc tam fileju aplejiet ar pienu un atstājiet marinēties ledusskapī uz vienu stundu. Tā krūtiņa kļūst ļoti sulīga un mīksta.
- No vairākiem alumīnija folijas slāņiem izveidojiet nelielas apļveida formiņas. Sasmērējiet tās ar saulespuķu eļļu un izlieciet uz cepešplāts.
- Notīrītus kartupeļus sagrieziet plānās šķēlēs. Šķēles ielieciet formiņās, pievienojiet sāli un piparus.
- Pēc tam notīriet sīpolu un sagrieziet to pusgredzenos. Uzklājiet sīpolu uz kartupeļiem.
- Izņemiet vistas krūtiņu no marinādes un uzklājiet uz sīpopliem. Pieberiet sāli un piparus.
- Sakuliet olas ar skābo krējumu. Iegūto maisījumu uzlejiet uz gaļas.
- Uz gaļas ar mērci izkārtojiet tomātus, iepriekš tos sagriežot plānās šķēlēs.
- Uzberiet tomātiem ar ķiploku un rīvētu sieru.
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai. Ielieciet tur cepešplāti un cepiet ēdienu aptuveni 40 minūtes.
- Izņemiet formiņas un apberiet saturu ar sīki sagrieztiem zaļumiem.
Šedevrs no vistas krūtiņas ir gatavs! Izbaudiet garšīgo un veselīgo ēdienu kopā ar saviem mājiniekiem!
[…] […]