Vīrs pēc dzemdībām nosauca savu sievu par “ziloņmāti”, bet pavisam drīz viņa uzzināja, ka viņš viņu krāpj. Tad viņas dzīve mainījās par visiem 180 grādiem!

“Es centos būt par viņa sievu, par labu sievu, bet viņš vienmēr griezās no manis prom un ātri aizmiga,” atceras sieviete. “Tad es arī viņu sāku atgrūst un raudāju tik ilgi, kamēr aizmigu.”

Taču šādi emocionālie uzplaiksnījumi tikai pasliktināja esošo situāciju. Kad viņa nespēja atrast mīļumu un atbalstu no vīra, Lisseta sāka meklēt mierinājumu ēdienā.

Vīra komentāri kļuva par indi, kas dienu no dienas nogalināja viņu attiecības. Sievietes apkārtmēri tikai palielinājās, kādu dienu viņas apģērbu izmērs sasniedza 54… Viens no sāpīgākajiem brīžiem bija tad, kad vīrs viņu nosauca par “ziloņmāti”.

Sieviete atzīstas, ka dienā viņa apēda apmēram 4000 kaloriju, jo viņa nejuta mīlestību no vīra un šādi centās sevi mierināt. Viņa piebilst: “Es redzēju, kā Džozs uz mani skatījās, kad es uz dīvāna ēdu pusdienas un man uz vēdera krita ēdiena kripatiņas. Tad es arī dzirdēju dažādus aizskarošus vārdus, piemēram, rīle.” Galu galā vīra attieksme kļuva vispār nepanesama. Es tik briesmīgi vēlējos atkal kļūt par to slaido meiteni, kuru viņš iemīlēja, bet man nebija gribasspēka un vispār spēka, lai kaut ko darītu lietas labā.”

Tad Lisseta vēl nezināja, ka vīrs viņu krāpj…

Šī ņirgāšanos par sievieti ilga apmēram divus gadus, kad Lisseta uzzināja par vīra sānsoļiem. Tad viss noskaidrojās. Tas arī bija iemesls, kādēļ vīrs tā pret viņu izturējās. Sievietes sirds bija salauzta mazās drumstalās.

Par to, ka vīrs viņu krāpj, Lisseta pārliecinājās ar viņa telefona palīdzību. Tur bija simtiem pretīgu un aizvainojošu īsziņu. Lissetai bija ārkārtīgi pretīgi, taču, pēc viņas vārdiem, tas lika kaut kam iekšā noklikšķēt. “Tajā vakarā es viņam sejā pateicu visu, ko domāju,” stāsta sieviete.

Vīrs neko nenoliedza un pat neatvainojās, viņš uzstāja, ka pie visa vainīgs ir viņas liekais svars. Viņš pat viņai sejā iemeta, ka viņa visu mūžu paliks par tādu neglīteni. Lisseta jutās iekšēji tukša, taču tagad viņa zināja, kas viņai ir jādara. Viņa nolēma, ka vairs nekad neļaus savam vīram viņu tā pazemot.

Tajā vakarā viņa nolēma pilnībā mainīties. Lisseta iesniedza šķiršanos un pēc tam devās pie ārsta. Viņš sievietei izrakstīja bariātrisko operāciju (kuņģa samazināšanas operācija), taču meitene ārsta ieteikumā neieklausījās. Viņa jau zināja, ka tas nav tas, kas šobrīd vajadzīgs – viņai bija vajadzīgs veselīgs dzīvesveids un jauna ēdienkarte.

Un viņas stratēģija nostrādāja! Svars pamazām sāka atkāpties, bet ticība sev un pašvērtējums – tikai auga. Nācās atjaunot visu garderobi, jo vecās drēbes uz auguma karājās kā uz pakaramā.

Pārmaiņas pamanīja pat Džožs, kurš bija ieradies apraudzīt meitu. Viņš bija patiešām šokēts par bijušās sievas jauno ārējo izskatu. Nākošreiz, kad viņas bijušais vīrs atkal bija ieradies apraudzīt meitu, viņš izteica viņai nelielu komplimentu, bet sieviete aiztaisīja viņam deguna galā durvis.

Lisseta atzinās, ka vīram nespēj piedot un noteikti nekad nedos viņam otru iespēju. Sievietes vīrs intervijā ar “Daily Mail” atzina, ka sācis sievu krāpt viņas liekā svara dēļ, bet tagad nožēlo par visu iepriekš izdarīto.

Lai arī kā nebūtu, mīlestībā nav vietas aizvainojumiem. Ja jums šis cilvēks ir dārgs, tad jums viņš ir jāmīl, neskatoties uz viņa nepilnībām. Bet, ja precaties tikai ārējā izskata vadīti, tad labāk nemaz neprecēties. Un kā jūs domājat?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru