Vīrs pameta sievu bērniņa gaidībās, bet jau pēc pieciem mēnešiem viņa savā cepeškrāsnī atrada milzīgu pārsteigumu

Taču pasaule ir pilna ar labiem cilvēkiem. Amandas draudzene Anna, redzēdama viņas briesmīgo stāvokli, vērsās pie labi zināmā radio šova “Sidneja KIIS 1065”, kuras vadītāju ļoti aizskāra sievietes stāsts.

Amandu ļoti pārsteidza tas, ka viņa tika uzaicināta uz vienu no galvenajām valsts radiostacijām, turklāt viņa bija ārkārtīgi šokēta, ka, sēžot studijā, redzēja video translāciju no savas mājas. Šova vadītāja apgalvoja, ka strādnieki pilnībā uzņemoties mājas ierīkošu bērniņa vajadzībām.

No sākuma visās istabās tiks veikta ģenerāla tīrīšanā. Tad sievietei paziņoja, ka tuvāko trīs mēnešu laikā viņa tiks nodrošināta ar nepieciešamo pārtiku, kas jau bija redzama viņas ledusskapī. Par mazo bērniņu arī netika aizmirsts – viņam tika nopirkti ratiņi, mācību materiāli, kas palīdz bērniņa audzināšanā, autiņbiksītes, kā arī daudz dažādu nepieciešamo sīkumu.

Taču visrūpīgāk iesaiņotā dāvana tika paslēpta viņas cepeškrāsnī – paciņa ar desmit tūkstošiem Austrālijas dolāriem. Topošās māmiņas reakcija par tik šokējošu pārsteigumu bija vārdiem neaprakstāma.

Lūk video:

Lasi arī: Līgava atteicās no spilgta grima. Bet grima māksliniece viņā neklausījās un izdarīja pa savam. Vizāžiste ļoti riskēja!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru