Vīrs atsūtīja sievai foto ar jautājumu „Var es viņu paņemšu uz mājām?”

Nereti dzīvesbiedriem nākas ilgi pierunāt savu otru pusīti uz kaut ko, vest veselu informatīvo karu ar manevriem tikai tāpēc, ka viedokļi ne visos jautājumos sakrīt. Bet lūk gluži pretējs piemērs, par kuru arī gribam jums pastāstīt.

Kāds vīrietis pamanīja autostāvvietā kaut ko dīvainu, bet pēc dažām minūtēm viņa dzīvesbiedre saņēma fotogrāfiju mobilajā telefonā ar vienu vienīgu jautājumu. Un viņa atzīstas, ka vienkārši nespēja atbildēt savādāk.

Kaķu māte pazuda nezināmā virzienā un uz trokšņainā netīrā ceļa nebija nozīmes viņu meklēt. Kaķēns arī izskatījās nereprezentabli, tāpēc vīrs nolēma nodrošināties un tieši pajautāja sievai.

Viņš atrakstīja man „Vai varu viņu nest mājās?” un es paskatījos uz šo nelaimīgo purniņu un sapratu, ka nevaru pateikt „Nē”.

Atmazgātais un pabarotais purniņš pārvērtās no nelaimīga par miegainu un apmierinātu.

Vizītē pie veterinārārsta noskaidrojās, ka kaķenīte ir 4-5 nedēļas veca. Viņai ļoti paveicies negūt nopietnas traumas, tāpēc atlika tikai sapotēt visas potes, nopirkt traukus, plus rotaļlietas.

Jauno ģimenes locekli nosauca Aksela un viņa ātri sadraudzējās ar veco kaķi un suni. Aksela ir pateicīga un cenšas būt maiga, mīlīga un atsaucīga!

Vienmēr pārbaudiet, vai kāds nav noslēpies zem riteņiem! Un nepaejiet garām tiem, kam vajadzīga jūsu palīdzība!

avots: skverweb.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru