Vīrs atklāja man to, ka ir bagāts, tikai tad, kad izrakstījāmies ar dēliņu no dzemdību nama

Laulātie ar bērnu un sievietes vecākiem brauca ar liftu uz ēkas augstākajiem stāviem.

Milana ar Dāvidu iepazinās slimnīcā: vīrietis iestājās ar sāpēm vēderā, bet sieviete bija viņa ārstējošais ārsts. Dāvids no sākuma nedaudz smīnēja, galu galā meitene bija tik jauna – tikko pabeigusi mācības.

Tomēr pa nodaļā pavadīto laiku, vīrieti bija apbūrusi šī gādīgā un skaistā meitene, tāpēc viņš sāka viņu aplidot. Dāvids ar kurjeru nosūtīja Milanai ziedus, bet izrakstīšanās dienā uzaicināja viņu uz teātri. Meitene piekrita.

Attiecības ātri kļuva nopietnas, tāpēc pāris sarakstījās un kļuva par ģimeni. Laulātie dzīvoja Milanas dzīvoklī, jo vīra dzīvoklis atradās pilsētas otrā galā un nonākt uz darbu bija sarežģītāk. Pēc gada laulībā Milana palika stāvoklī. Dāvids bija ļoti priecīgs, ka drīz kļūs par tēti un gatavoja sievai pārsteigumu. Lai kā arī Milana centās uzzināt, ar ko Dāvids ir tik aizņemts, viņš neatklāja noslēpumu.

Milana dzemdēja veselīgu puisēnu. Izrakstīšanās dienā Dāvids viņus sagaidīja ar milzīgu limuzīnu, meitenes vecākiem, ziedu klēpi un baloniem. Sieviete bija pārsteigta un sākumā pat gribēja nedaudz sabārt vīru par tik lieliem tēriņiem. Tomēr nākamā dāvana lika viņai patiesi smaidīt: skaists gredzens mazas bērna pēdiņas formā  un lieliem dārgakmeņiem.

Limuzīns sāka kustēties, tomēr izbraucot no dzemdību nama teritorijas, tas sāka braukt citā virzienā – Milana nesaprata, kur viņi brauc.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru