6 sieviešu vārdi, kas spēj pievilināt veiksmi

Jau izsenis zināms, ka cilvēka vārdam ir milzīga nozīme. Senos laikos pret vārdu izturējās ar ļoti lielu vērību, jo ticēja – tas savam īpašniekam var nest kā veiksmi, tā arī neveiksmi.Vēsta portāls Kokteilis.lv

Šajā rakstā uzzināsim par vārdiem, kuri, kā ticēja senāk, ne tikai savām īpašniecēm dāvāja neticamu veiksmi, bet arī viņu izredzētajiem vīriešiem.

1. Sofija

Senajā grieķu valodā šī vārda nozīme ir “gudrība”. No dabas mierīgas, Sofijas valdina ar savu sirsnību. Šķiet, ka šajā mierīgajā, prātīgajā būtnē ir apkopota visa pasaules gudrība un, protams, arī veiksme. Viņas nekad nedzenas pēc veiksmes, jo zina, ka laime viņas mīl, jo viņas ir izredzētās.

2. Marija

Senajā grieķu valodā – kundze. Meitenes ar šādu vārdu ir ļoti attapīgas, spēj analizēt un domāt “vēsu” galvu. Arī ģimenes dzīvē šīs sievietes veiksmi pievelk burtiski kā magnēts un izrīkojas ar to “ar prātu”.

3. Anastasija

Bērnībā viņas ir ļoti mierīgas meitenes, labi pielāgojas dažādiem apstākļiem un vienmēr ar vienu aci lūkojas nākotnē. Tādām meitenēm, šķiet, viss ir vienkārši. Lai gan, kāpēc šķiet? Viņām patiesi piemīt kāda maģiska spēja, kā notvert veiksmi aiz astes un to noturēt. Bez uztraukuma.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru