Vīrietis savas līgavas klātbūtnē zvērēja mūžīgo mīlestību citai. Pēc tam viņš uzlika uz viņas pirksta gredzenu.

Žanna Lembs tīrīja sniegu no sava piebraucamā ceļa, lai izbrauktu mašīnu, kad vīrietis vārdā Kliftons piedāvājās palīdzēt. Tas iezīmēja romantiskā stāsta sākumu, kas Zannu un Kliftonu aizveda pie altāra. Taču Žanna nebija viena — viņai bija meita Džeida no iepriekšējām attiecībām.

Klifton ļoti labi zināja, ko tas nozīmē. Viņš zināja, ka, ja viņš apprecēs Žannu, viņam arī jāsola no visas sirds mīlēt viņas meitu. Tāpēc kāzu dienā Kliftons nolēmis paveikt ko īpašu.

Vīrietis pieveda Džeidu pie altāra un pateica zvērēja. Viņš apsolīja vienmēr mīlēt viņu un viņas māti, aizstāvēt un iemācīt meitenei visu, ko savā laikā iemācīja Kliftonam viņa vecāki.

LASI VĒL: Kā kāzās pasniegt šampānieti: 5 izteiksmīgi paņēmieni

Tad viņš uzvilka meitenes pirkstā gredzenu un lūdza nenoņemt to, kamēr viņa izaugs un nesatiks savu īsto mīlestību. Un tas bija 14 karātu baltā zelta gredzens.

Kliftons beigās nostiprināja savu solījumus ar mazo pirkstiņu zvērestu.

Aizkustinošs vīrieša solis aizkustināja līdz asarām gandrīz visus viesus.

Ar savu zvērestu Kliftons pierādīja, ka viņa nodomi ir vairāk nekā nopietnai, un divām pašām mīļākajām meitenēm, vienmēr būs uz ko paļauties. Šķiet, šī diena solās būt stipras un laimīgas ģimenes sākums!

Avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru