Vīrietis, kuru nemanot sakoda kukainis, iespējams, zaudēs savu roku!

41 gadu vecais Tomass Džeiks, no Čandleras Arizonā, pastāstīja savu stāstu kādam “New York Post” žurnālistam. Atkritumu vākšanas laikā, vīrieti sakoda kaut kāds nezināmas izcelsmes kukainis.

Apkārt dzelonim, kas bija iecirties ādā tā, it kā atrastos zem ļoti liela spiediena, pēc pāris stundām izveidojās biedējoši zilumi un tūska.

Vēlāk vīrieša roka tika teju pilnībā noklāta ar zilumiem un dīvainiem plankumiem.

Satrauktais Tomass devās uz veselām divām slimnīcām, taču neviens ārsts nespēja noteikt iemeslu, kādēļ kukaiņa kodums izraisīja šādas sekas.

Izmeklēšanas, analīzes un testi arī nedeva nekādus rezultātus. Taču Tomass pēkšņi saprata, ka lēnām sāk nejust savu roku.

“Mēs lūdzamies par to, lai šim kodienam nebūtu paliekošas sekas,” stāsta Dī Petrova, cietušā vīrieša sieva.

Sieva uzskata, ka viņas vīrs ir kļuvis par upuri solpugu kodienam, kas zirnekļveidīgs dzīvnieks.

Sieviete regulāri publicē internetā fotogrāfijas, kurās tiek dokumentēts Tomasa stāvoklis ar cerību, ka kāds no lietotājiem varētu atpazīt šos simptomus un pateiks priekšā, kādēļ uzradās tādas koduma sekas.

Šis gadījums jau medicīnā ir kļuvis par unikālu notikumu, kas liek ne tikai mediķiem, bet arī zinātniekiem lauzīt galvu.

Pats Tomass paziņoja: “Pat tad, ja ne ārstiem, ne zinātniekiem neizdosies noteikt, kas ar mani ir noticis, viņi vismaz varēs uz mani eksperimentēt, lai pēcāk palīdzētu citiem.”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru