Vīriešu viedoklis: 10 iemesli, kāpēc labāk meita, nekā dēls

Neklausies cilvēkos, kuri saka, ka zēni ir labāki par meitenēm! Un jo vairāk tiem, kuri melš niekus, ka visi bērni ir labi!

Lēmums, kādu bērnu radīt (vai nopirkt) – puisīti vai meitenīti – var kļūt par vissvarīgāko tavā dzīvē. Bet, pateicoties mums, tu noteikti nenošausi greizi! Bet, ja tu kaut kam nepiekrīti, tad mums ir alternatīvs piedāvājums!

I

Meitenīti ir vieglāk apjūsmot. Tu neteiksi draugiem – skatieties, cik man skaists puisītis! Ar puisīšiem jāspiež uz viņa panākumiem un sasniegumiem. Bet meitenīti vienkārši parādīji – un visi uzreiz: kas par skaistuli!

II

Meitenītes tēvam dāvā ne ar ko nesalīdzināmu maigumu. Turklāt kad sieviete tevi skūpsta un apskauj – tas ir daudz dabiskāk un patīkamāk, pat, ja tai sievietei ir vien trīs gadiņi.

III

Ir daudzi sieviešu aspektu, par kuriem tu neesi atbildīgs. Tualete, mazgāšanās, pārģērbšanās, apģērbs – tā ir mammas problēma.

IV

Ja tu neeesi pārliecināts par savas vīrieša pieredzes bagātību, tad gadījumā ar meitiņu tam nav nekādas nozīmes. Tev nevajag mācīt viņai kauties vai arī izdzīvot vīriešu kolektīvā.

V

Viņu nepaņems armijā. Par vienu problēmu mazāk!

VI

Viņa, visticamāk, neiesaistīsies šaubīgās situācijās, kas saistītas ar ekstremālo sportu, narkotikām, alkoholu un tamlīdzīgu pašiznīcināšanos.

VII

Tev visu dzīvi pie rokas būs sieviete, kura vienmēr tevi uzskatīs par visgudrāko, vislabāko un kurai tu būsi autoritāte. Tas vīrieša pašvērtējumam ir pat ļoti noderīgi.

VIII

Ja viņa izaugs, piedzemdēs mazdēlus un izšķirsies, tad pēc statistikas datiem, viticamākais, ka tu turpināsi ar tiem mazdēliem satikties.

IX

Ja viņa aizlidos prom un atgriezīsies pēc divdesmit gadiem, izmainījusies, tad diez vai viņa nodarbosies ar seksu ar savu mammu, bet tevi nogalinās.

X

Meitenes ir gādīgākas par puišiem. Ja ar tevi vecuma gados kaut kas notiks, dēls labākajā gadījumā atsūtīs naudu, bet meita atnāks un pasēdēs pie tevis. Meita – tā ir labākā investīcija!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru