Viņas brālis gāja bojā šausmīgā autokatastrofā. Pēc četriem gadiem ar viņu gribēja tikties kāds svešinieks….

Tālajā 1997. gadā 22 gadus vecais Ričards Noriss no Virdžīnijas nejauši iešāva sev sejā ar bisi. Viņš izdzīvoja, taču no viņa zoda, deguna, lupām, mutes un mēles praktiski nekas nepalika.

Cilvēki skatījās uz Ričardu ar riebumu un tas noveda jaunieti pie tā, ka viņš ieslēdzās savā māja un gāja ārā tikai naktīs…

Tikai 15 gadus vēlāk notika tas, kas palīdzēja Ričardam atgriezties normālā dzīvē. Diemžēl tā bija kāda cilvēka nāve – 21 gadu vecais Džošua Aversans cieta avārijā. Ārstu spēkos nebija viņu glābt, un tad dakteris Eduardo Rodrigess izteica Džošua vecākiem dīvainu priekšlikumu.

Ārsts teica, ka gribētu pārstādīt Džošua seju Ričardam. Puiša vecāki nolēma, ka tādā veidā viņu dēla nāve nebūs veltīga un piekrita.  Pēc 36 stundu garās operācijasRičards pamodās ar jaunu seju. Pirmo reizi šo 15 gadu laikā viņš sajuta sevi kā veselu cilvēku.

LASI VĒL: Zinātnieki pastāstīja, ko cilvēks izjūt pēc nāves

Četrus gadus pēc operācijas notika vēl viens aizkustinošs notikums, par kuru mēs gribam jums pastāstīt. Ričards satika Rebeku Aversanu – tā paša puiša māsu, kura seja tagad bija kļuvusi viņam tik tuva. Tā bija ļoti aizkustinoša tikšanās. Rebeka atkal ieraudzīja seju, ko bija vērojusi 21 gada garumā katru dienu savās mājās.

Piekrītiet, mūsdienu medicīna tiešām spēj radīt brīnumus. Dažus gadu desmitus atpakaļ nez vai kāds varēja iedomāties, ka ir iespējams pilnībā pārstādīt cilvēka seju…

Ja šis materiāls likās tev interesants, noteikti padalies ar to saviem draugiem, izmantojot sociālos tīklus!

Avots: ladysterritory.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru