Viņa pārcieta sešpadsmit spontānos abortus, līdz ārsti saprata, kur ir problēma

Viss mainījās tikai pēc sešpadsmitā spontānā aborta, un, palikusi stāvoklī septiņpadsmito reizi, Keilija beidzot spēja piedzemdēt. Veselīgu, brīnišķīgu dēliņu Redžiju, kurš jaunajai māmiņai kļuva par balvu par visām pārciestajām nelaimēm, un ar savu pastāvēšanu spēja piepildīt tukšumu viņas dvēselē. Tie nav tikai skaļi vārdi vien, meitene pirmo reizi mēģināja palikt stāvoklī jau 16 gadus, un līdz 26 gadu vecumam viņas dzīvē bija vieni vienīgi spontānie aborti. Vēl viens iemesls, lai kristu izmisumā – ārsti vien atgaiņājās no viņas, “tā mēdz būt” un “mēs neko nevaram darīt”. Bet, kas gan mainījās?

Keilija un viņas vīrs Tonijs Gārners dzīvo nelielā pilsētiņā Anglijas nekurienē, un viņi abi strādā visu dienu, un viņus nevar pieskaitīt pie turīgo cilvēku šķiras. Kaimiņos dzīvo tādi paši cilvēki, un medicīna šajā reģionā nav tā kārtīgākā. Pēc 15. spontānā aborta sieviete apzinājās, ka laiks neatgriezeniski iet uz priekšu, un vērsās pēc palīdzības pie vietējā deputāta. Viņa petīcija palīdzēja Keilijai nokļūt uz apskati Londonas karaliskajā slimnīcā, kur ārsti ātri tika skaidrībā ar Keilijas spontāno abortu problēmu. Pārmērīga dzemdes rētošanās – viņi veica operāciju, un meitene atkal palika stāvoklī, bet viņa atkal piedzīvoja spontāno abortu. Sešpadsmito pēc kārtas.

LASI VĒL: Grūtniece atnāca uz frizētavu, kad pēkšņi ar viņas vēderu sāka notikt dīvainas lietas (video)

Bet tagad lieta izkustējās un kļuva skaidrs, ka problēma nav muļķīgā zvaigžņu izvietojumā vai arī ļaunajā liktenī, bet gan sievietes organismā. Kopā ar vīru viņi pielika pūles un panāca apskati pilsētas slimnīcā Pītersboro, vislielākajā pilsētā viņu grāfistē.

Keilija šeit atradās pirmo reizi dzīvē, un viņai uzsmadīja veiksme – veicot skenēšanu 12. nu jau septiņpadsmitās grūtniecības nedēļā ārsti, atklāja anomāliju.

Sievieti uzņēma stingrā uzskaitē un regulāri apskatīja, tāpēc netika pieļauts brīdis, kad divas nedēļas līdz dzemdību termiņa beigām, pazuda augļūdeņi. Tas ir tiešs apdraudējums bērnam – viņai veica ārkārtas ķeizargrieziena operāciju un mazuli izglāba. Beidzot.

Mazais Redžijs nāca pasaulē praktiski vesels, un piedzimt viņam nemaz nebija grūti. Tagad viņš ir Keilijas dzīves simbols, viņas nopelnītā balva par izmisuma pilnajiem gadiem. Laimīgs, veselīgs bērniņš ar brīnišķīgu smaidu.

Avots: vrutmilufe.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru