Viņa aizņēmās no vecākiem 200 dolārus un nopirka treileri. Paskaties, par ko viņa to pārvērta!

14-gadus vecā amerikāniete Ellija Jatere pierādīja visai pasaulei, ka, ja kaut ko ļoti vēlas, tad to noteikti var iegūt, neskatoties uz vecumu.

Aizņēmusies no vecākiem 200 dolārus, asprātīgā meitene nolēma par naudiņu nopirkt savu sapņu māju. Skaidra lieta, ka pilnvērtīgu penthausu par tādu naudu nenopirksi, bet furgonu uz riteņiem gan!

Ellija iegādājās klasisku 1974. gada furgonu, nejauši to ieraugot uz sludinājuma dēļa. Meitenei nācās ziedot veselu vasaru, lai kopā ar vecākiem pārveidotu transportlīdzekli par savu sapņu māju. Tomēr viņa nenožēlo ne mirkli iztērētā laika.

No sākuma meitene nolēma atbrīvoties no rūsas un briesmīgās brūnās krāsas.

Pēc tam Ellija sāka ar špateles lāpstiņu kasīt nost laku no grīdas. Tas aizņēma vairākas dienas.

Viņa pat izgāja dažas galdniecības meistarstundas pie vectētiņa Lourensa. Tagad meitene ir kļuvusi par stiprināšanas un montēšanas sporta meistaru.

Savam interjeram meitene izvēlējās samērā meitenīgas krāsas: pasteļu rozā un jūras viļņu krāsu.

Ellija rūpīgi ar rullīti izkrāsoja katru savas topošās dzīvesvietas sienu, ieliekot pašas mājā daļiņu dvēseles.

Vecmāmiņa un mamma palīdzēja meitenei pārvilkt apšuvumu uz sēdekļiem, kā arī uzšūt aizkarus. Jaunā lēdija šajā brīdī bija aizņemta ar grīdas flīžu izlikšanu.

“Es nekur tālu ar savu ideju netiktu, ja mana ģimene nepalīdzētu man īstenot savu vīziju par māju dzīvē, – stāsta meitene intervijā.  – Vislielākā mācība, kuru es guvu no tā visa ir – tikai komandā tu vari tikt galā ar uzdevumu”.

Vecāki jau no bērnības Ellijā audzēja sajūtu, ka viņa var visu un ka viņa visu panāks.

Kopumā mājīgā māja uz riteņiem Jateru ģimenei izmaksāja 500 dolārus. Viņa nevar vien sagaidīt, kad varēs ielūgt pie sevis draugus un uzspēlēt ar tiem uz savu mīļo havajiešu ģitāru.

Noteikti padalies ar šo iedvesmojošo rakstu ar citiem: tu redzēsi, kāds no viņiem gribēs arī pats iegādāties tādu furgoniņu.

Avots: zaplets.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dzidra Rāviņa</cite>

    Tas ir tā vērts, ka to redz visa pasaule. Lai ņem piemēru, laba ģimene, meitene var attīstīt savus talantus, viņai ir brīnišķīga gaumes izjūta. Dzidra Rāviņa.

Pievienot komentāru