Izvēlieties briljanta slīpējumu un uzziniet savas personības slēpto pusi

Dimants bez šaubām ir viscēlākais dārgakmens. Tas ir elegances un izsmalcināta stila simbols. Katrs no tiem ir savā ziņā unikāls, un mums var būt dažāda gaume attiecībā uz tā formu. Izvēlieties to briljanta veidolu, kas jūs piesaista visvairāk, un uzziniet, kā tas raksturo jūsu personību.

  1. Apaļa forma

Klasika, kas nepārstāj būt izsmalcināta un aktuāla. Cilvēki ar tādu izvēli ir vienkārši, bet izsmalcināti, pieticīgi, bet sabiedriski.

  1. Smaragds

Šī forma ar noapaļotām malām piesaista cilvēkus, kuri nebaidās riskēt. Viņiem piemīt apskaužama pārliecība par sevi, un viņi ir vienmēr gatavi pamēģināt kaut ko jaunu.

  1. “Princeses” forma

Ideāli noder burvju pasakām. Cilvēki sevi pielīdzina Disneja princesēm – ir dzīvespriecīgi, eleganti un viņiem piemīt skaistā izjūta.

  1. “Spilvena” forma

Neparastai formai piemīt platākas, izvērstas malas, nekā apaļai, un tā atgādina dīvāna spilvenu. Cilvēki, kuri izvēlas šādus briljantus, ir ļoti mierīgi, pieticīgi un neticami dāsni.

  1. “Asher” forma

Malu forma ir līdzīga “smaragda” formai, bet ar lielākām atvērtām malām un bez noapaļotiem stūriem. Tā bija populāra 1920. gados, kas norāda par nostaļģiskām personības īpašībām – elegantums, sievišķīgums un neierobežota stila sajūta.

  1. “Radiant” forma

Tāda forma ir ideāli piemērota lieliem akmeņiem. Šīs formas specifikas dēļ tai ir sarežģīta izpilde un attiecīgi ļoti reta. Tāpēc tādi cilvēki ir savdabīgi un unikāli, pārkāpj likumsu un māk gūt baudu.

  1. Sirds

Neapstrīdams mīlestības simbols. Tie, kuri to izvēlas, ir dzimuši romantiķi, jūtīgas, mīļas būtnes.

  1. Ovāla forma

Forma piedod īpašu spīdumu akmenim. To izvēlas neatkarīgas, radošas, pašpietiekamas personības, kuras nebaidās riskēt.

  1. Marķīzs

Pirmo šādas formas briljantu izgatavaoja pēc Ludviga XV pasūtījuma. Šāda veida formas mīļotāji ir unikāli izsmalcinātas personības ar izsmalcināti cēlu gaumi.

  1. Piliens

Neskatoties uz nosaukumu, cilvēki, kuriem patīk šī forma, ir ļoti optimistiski un izlēmības pilni iegūt iecērto. Viņi uzstājīgi cenšas piepildīt savu dzīvi nebūt ne ar asarām, bet tikai ar laimi. Un, kā likums, viņiem tas lieliski izdodas!

Un, kāda forma jums liekas vispievilcīgākā? Kaut gan skatīsimies patiesībai acīs: kad runa ir par briljantiem, tāds jēdziens kā slikta akmens forma nepastāv. Jo briljanti taču ir meiteņu labākie draugi, vai ne tā?

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru