Viens no visu laiku labākajiem līdzekļiem pret paģirām

Ļoti bieži mēdz gadīties tā, ka laba un bezrūpīga ballīte ar alkohola lietošanu vakarā no rīta nemaz tik jautra vairs nav. Ballētāji tā vien meklē veidus, kā noņemt paģiras, lai iegūtu skaidrāku skatu un noņemtu galvassāpes. Ko darīt, ja mājās nav gurķu marinādes un aptieciņa arī ir tukša?

Kā ātri atbrīvoties no paģirām?

Šķiet, ka teju katrs no mums kaut reizi dzīvē ir izjutis briesmīgas paģiras. Galvassāpes, reiboņi, slikta dūša un sausa mute… No tiem gribas atbrīvoties uz sitienu!

Ja mājās nav ne alkohola, ne tablešu pret galvassāpēm, ne gurķu marināde, atbilde ir pavisam vienkārša – jums palīdzēs pašgatavots līdzeklis. Izrādās, ka mājas apstākļos ir iespējams pagatavot paģiru ārstējošu medikamentu analogu, turklāt tas patiešām strādā.

Lai pagatavotu patiešām iedarbīgu līdzekli pret paģirām, būs nepieciešamas visparastākās sastāvdaļas. Pats galvenais ir ievērot proporcijas, lai nenodarītu papildu kaitējumu jau tā novājinātajam organismam.

SASTĀVDAĻAS

  • 1/4 glāze citronskābes
  • 1/2 glāze sodas
  • 1/2 glāze fruktozes
  • 3 ēdamkarotes cietes

Visas šīs sausās sastāvdaļas sajauciet kopā vienā trauciņā un glabājiet tās līdz nākošajam paģiru rītam. Ja rodas nepieciešamība kliedēt paģiras, izšķīdiniet divas tējkarotes sausā maisījuma glāzē silta ūdens, un uzreiz izdzeriet to.

Norādītais sastāvdaļu daudzums pietiks 60 lietošanas reizēm. Taču, ja jums nepieciešama steidzama palīdzība, tad izveidojiet porciju vienai reizei. Lai to pagatavotu, ņemiet 1/4 tējkaroti citronskābes, 1/2 tējkaroti sodas un 1/2 tējkaroti fruktozes, to visu izšķīdiniet glāzē silta ūdens.

Un nejaukās paģiras izraisītās sajūtas būs noņemtas kā ar roku!

Ja alkoholu nelietojat sistemātiski, tad mājās pagatavojamie līdzekļi pret paģirām jums noteikti palīdzēs. Mūsu nieres ir dabīgais filtrs, kas dienu no dienas attīra mūsu organismu no visādiem toksīniem, tajā skaitā arī spirtu, kas atrodams alkoholā.

Ja grādīgo dzērienu lietošana jums ir retums, nierēs esošās šūnas centīsies pasargāt jūsu organismu no saindēšanās, turklāt mūsu šīs dienas brīnumainais dzēriens palīdzēs noņemt nepatīkamās paģiru sekas.

Neaizmirstiet, ka nemitīga šķidrumu uzņemšana paģiru laikā palīdzēs novērst sauso sajūtu mutē, palīdzot no rīta atgūt zudušo enerģiju. Mēs jums tūdaļ pastāstīsim, ko vislabāk no tā visa dzert.

  1. Ūdens

Nekas nav labāks par tīra ūdens glāzi, kuram klāt, starp citu, varat pievienot mazliet citrona sulas un medu.

  1. Zaļā tēja

Šis dzēriens spēj lieliski izvadīt no organisma toksīnus, novērš alkohola radītu intoksikāciju, turklāt tajā esošie antioksidanti palīdzēs atjaunot organismu pēc tik vētrainas ballītes.

  1. Svaigi spiestas sulas

Svaigi spiestas citrusaugļu vai kivi sulas atjaunos jūsu organismā askorbīnskābes rezerves, palīdzot daudz vieglāk tikt galā ar paģirām.

  1. Tomātu sula

Tomātu sula, kurai klāt pievienots jēls vistas olas dzeltenums, palīdzēs nomierināt satrakojušos kuņģi.

  1. Vistas buljons

Paģiru laikā buljons kļūs par jūsu labāko draugu. Vistas buljons ir ļoti barojošs, un tas palīdzēs atjaunot organisma darbības spējas pēc smagas dzeršanas nakts.

Domājams, ka visi zina labāko recepti paģiru noņemšanai – vispār nedzert! Taču, ja nu gadījumā no rīta ir iestājusies šāda bēda, tad saglabājiet šīsdienas recepti kaut kur pa rokai, lai vajadzības gadījumā to varētu pagatavot.

Neaizmirstiet padalīties ar šo brīnumaino recepti arī ar citiem!

Avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru