Vesels saraksts dažādu problēmu, kuras iespējams atrisināt ar aktivētās ogles palīdzību. Šis jāzina ikvienam!

  1. Maigas un mīkstas ādas noslēpums

Netīrumi un tauki mēdz aiztaisīt ciet sejas ādas poras, kā rezultātā tiek bojāts mūsu ārējais izskats. Liela daļa sejas tīrīšanas līdzekļu satur ļoti agresīvas ķīmiskas vielas.

Aktivētā ogle, līdzīgi kā magnijs, spēj no porām izvilkt netīrumus un taukus, padarot ādu tīru un maigu.

  1. Skaisti un apjomīgi mati

Tie paši toksīni, netīrumi un tauki, kas padara mūsu ādu netīru, bojā arī matus, sniedzot tiem nepatīkamu, netīru matu izskatu. Aktivētā ogle spēj attīrīt matu folikulus, sniedzot matiem spīdumu un zīdainu sajūtu

Atšķirībā no šampūniem, kuru sastāvā ir vienas ķīmiskās vielas, aktivētā ogle ir 100% dabīgs produkts un ekoloģiski tīrs produkts.

  1. Zobu balināšana

Gribat iegūt Holivudas cienīgu smaidu, turklāt netērējot ārkārtīgi daudz naudas? Jums atliks vien apbērt zobu birsti ar aktivēto ogli un ar to 2 – 3 reizes nedēļā izmazgāt zobus. Aktivētā ogle attīra zobu emalju, palīdzot zobiem kļūt daudz gaišākiem.

  1. Patīkams mutes dobuma aromāts

Jums sāk palikt neomulīgi no nepatīkamā mutes dobuma aromāta? Aktivētā ogle nāks palīgā arī šajā gadījumā. Tas ir ne tikai patīkams atsvaidzinošs līdzeklis, bet arī veids, kā nodrošināt mutes dobuma skābas un sārmainas vides līdzsvaru. Tādā veidā jūs pasargājat savus zobus un smaganas no baktērijām un citām slimībām.

Izmazgājiet zobus ar aktivēto ogli (nesatraucieties, aktivētai oglei nav garšas) un neapmulstiet no melnās krāsas – tā pazūd pēc tam bez jebkādām pazīmēm!

  1. Priekšlaicīgas novecošanās profilaktiķis

Aktivētā ogle spēj padarīt jūs vizuāli jaunākus ne tikai tādēļ, ka sniedz jūsu ādai, matiem un zobiem fantastisku izskatu. Ir pierādīts, ka regulāra aktivētās ogles lietošana uzturā palīdz izvadīt no organisma toksīnus un šlakvielas, kas ir ļoti kaitīgas cilvēka ķermenim, iznīcinot šūnas un paātrinot novecošanās ātrumus.

Nav brīnums, kādēļ Gvineta Paltrova tik ļoti mīl runāt par aktivēto ogli.

  1. Paģiru profilaktiķis

Brīvdienās mazliet pāršāvāt pār strīpu ar grādīgajiem dzērieniem? Šķiet, ka katrs no mums zina, kādas sajūtas rodas smagu paģiru dēļ. Taču nākošreiz, pirms grasīsieties dzert, iedzeriet aktivēto ogli, jo tādā veidā jūs pasargāsiet savu organismu no nākošās dienas sliktās dūšas, galvassāpēm un paģiru radītā noguruma.

Lai gan ogle nav savienojama kopā ar alkoholu, tā tik un tā palīdzēs jums nākamajā dienā pēc lielā dzerstiņa pamosties svaigam, mundram un dzīvīgam!

  1. Gremošanas trakta attīrītājs

Augļos un dārzeņos esošie pesticīdi, gaļā esošie augšanas hormoni, ķīmija dzeramajā ūdenī – mēs pašlaik dzīvojam pat ļoti toksiskos apstākļos.

Līdzko visas šīs riebeklības uzkrājas gremošanas traktā, jūs jūtaties pavisam slikti un novārguši. Lai jūsu organisms un gremošanas trakts būtu vesels, nepieciešams nemitīgi attīrīt savu gremošanas traktu. To var izdarīt tieši ar aktivēto ogli.

Jums noderēja mūsu raksts? Tad noteikti dalieties arī ar citiem lasītajiem!

Avots: lamp.im

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru