Vecmāmiņa nekad nebija redzējusi ne okeānu, ne kalnus – un mazdēls viņai pasniedza greznu dāvanu. Malacis!

Džo Rajena nodzīvoja pieticīgu dzīvi Dunkan Folsā, Ohaio štatā. Viņa maz redzēja citas vietas savā dzīvē. Sieviete nekad nebija redzējusi okeānu, kalnus, smilšu kāpas. Un viņas mazdēls Breds izlēma izmainīt šo situāciju.

Arī viņš izauga mazā pilsētiņā, bet, pateicoties mācībām un darbam, daudz ceļoja. Viņš vēlējās parādīt savai vecmāmiņai, cik brīnišķīga ir šī pasaule.

“Viņai bija 85 gadi, viņa sēdēja šajā nelielajā mājā jau 20 gadus, kad bija kļuvusi par atraitni. Divi no viņas trīs dēliem nomira 40 gadu vecumā. Ar viņas minimālo pensiju vecmāmiņa dzīvoja ļoti pieticīgi.”

Pirmā lietas bija aizvest vecmāmiņu uz Greitsmokimauntinsu nacionālo parku.

Bet citiem braucieniem viņam nepietika nauda un puisis izlēma spert izmisīgu soli – radīja savu lapu līdzekļu vākšanas platformā GoFundMe.

Tā tika savākta nauda pirmajam lielajam braucienam – 21 nacionālais parks ASV 28 dienās.

Kopš tā laika viņi apmeklēja vēl dažus parkus un tūristu vietas, devās ceļojumā uz dienvidiem, no Virdžīnijas uz Floridu.

“Mēs esam apmeklējuši jau 29 no 61 nacionālā parka ASV. Un mēs esam nobraukuši 25 000 jūdžu ceļā pēdējo trīs ar pus gadu laikā. Mēs redzējām grizlīlāčus, mums uzbruka alnis. Mums bija visa šī dramatiskā pieredze, un mēs redzējām mežonīgu dabu, kuru vecmāmiņa nekad neredzēja Ohaio.”

Vecmāmiņa Džo ir ļoti pozitīvs cilvēks, viņa ir laimīga, ka tagad viņai ir iespēja ceļot, un ir pateicīga par katru jaunu dienu.

Bet vai tu mīli ceļot kopā ar vecākiem?

avots: cbsnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru