Vasilisa Volodina: 2020. gada decembris “zeltā ietērps” trīs zodiaka zīmes

Decembris pārtrauks melno līniju finanšu sektorā. Patiesi pozitīvas izmaiņas lielākajai daļai zodiaka zīmju gan sāksies tikai no mēneša vidus, taču tās būs ļoti plašas un vērienīgas.

No novembra beigām manāmus panākumus teju visi zodiaka apļa pārstāvji demonstrēs profesionālajā sfērā. Saskaņā ar astroloģes Vasilisas Volodinas teikto, nākamo divu nedēļu galvenais atslēgvārds būs darbība – nepalaist garām sniegtās iespējas.

LASI VĒL: Kuru skaitli jūs redzat visskaidrāk? Uzziniet, ko jūsu atbilde saka par jūsu personību

Speciālists iesaka rīkoties izlēmīgi, izrādīt iniciatīvu un nebaidīties no kļūdām. Maz ticams, ka no tām būs iespējams pilnībā izvairīties, bet rezultāts pārsniegs visas cerības, pārliecināts ir astrologs.

– Finanšu veiksme 2020. gada beigās būs atkarīga no Jupitera. Bet tas nenozīmē, ka jūs varat nolaist rokas un gaidīt naudas lietus no debesīm. Jupiters palīdzēs tiem, kas kaut ko dara paši, lai sasniegtu mērķi, – portāls Astrogift citē Volodinu.

Spēcīgais jaunmēness 15. novembrī šīm zīmēm ienesīs karalisko dzīvi Vēži, Skorpioni un Zivis būs visveiksmīgākie novembrī-decembrī, sacīja astrologs.

LASI VĒL: Viņa izšķīrās no vienaudža un 27 gadu vecumā apprecējās ar 89 gadus vecu miljardieri. Kāds bija laulāto liktenis

Šo zīmju pārstāvji atradīsies spēcīgā “naudas” plūsmā, pavērsies jaunas iespējas un parādīsies negaidīti veco finanšu problēmu risinājumi. Arī Jaunava, Vērsis un Mežāzis varēs kļūt ietekmīgāki un atraisīt savu potenciālu. Volodina iesaka viņiem biežāk uzņemties jaunus projektus un pieiet tiem nestandarta veidā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru