Vasaras karstākais pārsteigums – kulta seriāls “Bīstamās mājsaimnieces” Kanālā 2

Iekārojamās, šarmantās un skatītāju iemīlētās mājsaimnieces padarīs šo vasaru patiešām aizraujošu! No 25. jūnija darbdienās plkst. 19.30 Kanālā 2 visu astoņu sezonu garumā izbaudi lielisko seriālu “Bīstamās mājsaimnieces”, kas seko kaimiņieņu un draudzeņu – Gabrielas, Sūzenas, Linetas un Brī – gaitām.

Šīs dāmas mitinās tipiskas Amerikas priekšpilsētiņas glītajos namos, baudot skaistu ģimenes dzīvi, taču tā tas izskatās tikai no malas. Patiesībā ikvienai no viņām ir kas slēpjams, turklāt viņas visas vieno arī kāds nozīmīgs, kopīgs pagātnes noslēpums. Intrigas, noslēpumi un pikantas privātās dzīves ainiņas – sekojiet šarmanto dāmu ikdienai un atklājiet, kādi pārsteidzoši noslēpumi slēpjas aiz šo daiļavu namu durvīm!

Galvenajās lomās iejūtas Terija Hačere (Sūzana Meijere), Eva Longorija (Gabriela Solina), Mērsija Krosa (Brī van de Kempa) un Felicita Hafmane (Lineta Skavo).

Seriāls “Bīstamās mājsaimnieces” ieguvis trīs Zelta Globusa balvas, vairākas Emmy godalgas, kā arī Kino aktieru ģildes balvas.

Seriāls, kas lieliski atklāj daiļā dzimuma noslēpumaino pasauli – “Bīstamās mājsaimnieces no 25. jūnija darbdienās 19.30 Kanālā 2.

Mīlam dzīvi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru