Vāru olas savādāk: iesitu krūzītē, un pēc tam ieleju pannā

Vēlaties pagatavot visgaršīgākās sautētās olas vien pāris minūšu laikā? Tūlīt jums pastāstīšu, kā to izdarīt bez īpašām pūlēm. Man izdevās atrast interesantu un visai vienkāršu tehnoloģiju, kā pagatavot sautētas olas.

Un, kā jūs domājat, kādā veidā? Izmantojot pannu! Esat gatavi pārsteigumam? Esmu pārliecināta, ka ar šo recepti jūs dalīsieties ar visām savām draudzenēm. Lai ātri pagatavotu olas, izmantojiet lielu pannu ar vāku, nevis katliņu. Tas ļaus vienā reizē pagatavot vairākas olas.

Kā pagatavot olas pannā

Ielejiet pannā ūdeni, pievienojiet nelielu daudzumu etiķa un gaidīt, līdz ūdens sāks vārīties. Pārliecinieties, ka ūdens patiešām vārās.

Krūzītē iesitiet divas olas, varat ņemt divas krūzītes un ūdenim pievienot četras olas vienlaicīgi. Bet pirms tam vajag noņemt pannu no uguns un tikai pēc tam ūdenī ieliet olas. Pēc tam uzlieciet pannai vāku un atstājiet uz piecām minūtēm. Pa šo laiku olbaltumi jau būs izsautējušies. Pievērsiet uzmanību tam, ka ja vienā reizē ieliesiet desmit olas, tad tās vajadzēs vārīt 7 minūtes.

Lūk, arī visi ideālu sautētu olu pagatavošanas noslēpumi. Godīgi sakot, nemaz pati negaidīju, ka rezultātā sanāks tik ļoti labi izvārīt sautētas olas. Ceru, ka jums šī recepte noderēs un jūs ar prieku to izmēģināsiet praksē.

avots: syl.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru